Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@evy06
Hocam yorumunuza istem dişi guldum.Valla ilahi siz.Demi bi bitmediler ;)) -
@evy06 haklısınız hocam, bu ince detayı düşünemeyecek kadar karşınızdaki kişiyi küçümsemenize ayrıca teessüf ederim. Sanırım yanlış bir algı var onu hemen düzelteyim. Bakın sizin bölümünüz nedir bilmiyorum ama haftada yüzlerce mühendislik ilanı çıkmıyor. Sırf sizin ekmeğinize taş koymak için bu ilana başvuruyormuşuz havasından çıkmanız lazım. Bizde siz kadar işsiz, siz kadar çaresiziz. Toplumsal istihdamı yükseltmek ortak açılan ilanlara başvurmayarak Mühendislerin görevi değil ki? Ben kesin istifa edicem demedim, istifa ettiğimde de illaki oraya bir Allah'ın kulu alınacak yani yine boş kalmayacak. Bu işe girip hayatını bir süreliğine dahi idame ettirmek genellikle yüksek puan alan Mühendislerin hakkı değil mi? Lütfen saygı çerçevesi içinde birbirimizi anlamaya çalışalım.
-
@rmazandavulcusu hocam hayir ben neden ilana basvuruyorsunuz demedim kimseye, sizede demem. Tum lisans bolumlerini kapsayarak cikmissa ilan tabiki basvuracaksiniz bunda bi sorun yok.ama Cogu kiside soyle bir algi var atanirsam istifa edip baska yere geçebilirmiyim diye.
-
76 ile Erzincan a cagrilma şansım var mı acaba başvurdum bakalım hayırlısı @Antimülakat
-
@evy06 ilan metninde maaş yazıyor hocam. Bu maaşın devlet standartlarının altında olduğunu kimse inkar edemez. Bölümü ne olursa olsun buraya atanan kişi daha iyi bir iş bulduğunda istifa edecektir. Yani demem o ki niyetimiz kötü değil. İlana başvuran herkesin aklında "nasıl olsa sözleşmeli gerekirse istifa ederim " düşüncesi olacaktır.
-
Başvuru yapanlar help plz. Askerlik durum belgesi ve diplomayı yükledim..'Öğrenim Bilgileri' kısmında yan yana gösteriyor belgeleri,Askerlik durum belgesini 'Diğer Bilgiler' kısmında göstermesi gerekmez mi..
-
@mikiteryan diplomayı yükledim ben ama e devlette ayrıca mezuniyet belgesi varmış .. farkeder mi acaba
-
:::::::::
-
@eylül hakkınızda hayırlısı olsun, umarım katılmaya hak kazanırsınız.
-
82,6 ile Afyon'u düşünüyorum şansım nedir? Aynı zamanda aklımda Samsun da var...
-
diplomayı nasıl yüklediniz taratma dışında başka bir yol kullanan var mı ?
-
@totti
Telden fotosunu cekip bilgisayara yukledim oradan da basvuru sayfasina. -
Bende bugün 79.46 ile Erzincan a başvuru yaptım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
-
@rlg hocam daha önce bu yolu denemiş miydiniz bir sıkıntı çıkmasın
-
@totti
Denedim hocam cikmaz orada gayet net bilgiler gozukuyor arkali onlu cekip yukledim..icinizin rahat etmesi icin isterseniz taratin.ben ogretmenlik basvurularinda hep bu yontemi yapiyorum skinti cikmiyor. -
@totti bende öyle yaptım gümrük muhafaza mulakatinda bı sıkıntı çıkmadı. Bunda da öyle yaptım kardeşim
-
@musleraslan
Hocam bu alima 4001'lerde dahil oldugu icin tahmin etmek zor.zaten duserse 82-83 seyir olur dusmezsede 85 ustu kalir genel butun yerler cunku alimlar cakisti. -
Maalesef aciklanmayan mulakatlar yuzunden son gun kyk a basvurdum hataya 85.6 ile vebali onlara
-
Başvuru yapmıştım da kontrol ettiğimde görüntülenecek başvuru bulunamamaktadır bunun nedeni 1 henüz başvuru yapmamış olabilirsiniz 2 yaptığınız başvurunun suresi geçmiş olabilir bi anormallik yok mu
-
@brzezinski
Bugun baktiysaniz nedeni basvuru suresi doldugu icin demistir oyle.