THY İİBF Mezunu Çalışma Arkadaşları Arıyor!
-
@İNSAN maaş hakkında bilginiz var mı
-
@uzmanyrdd Ne yazık ki.
-
@İNSAN sizce ilan 7 gün kalır mı? Cunku yds sonuclarının açıklanmasına 1 hafta kaldı ve 60 cok da yuksek bir baraj degil kota dolar dolmaz ilan kapanır diye korkmuyor degilim
-
@cann Hocam 60 yüksek değil fakat THY biraz da kişilerin tercihine bağlı olarak başvurulacak bir kurum. Herkesin başvuracağını düşünmüyorum. Kimsenin moralini bozmak istemem ama CV açısından iyi bir doluluk oranına sahip olmayanın şansı çok düşük. Rakipler dişli oluyor biraz. Bizim zamanımızda ilan 1 ay kadar aktif bir şekilde kalmıştı.
-
@sofokles hocam başvuru formunu doldururken lise mezuniyet belgesi istediler. Bende 2006 mezunuyum.. ve e devlet kayıtları 2008 sonrasını kaydetmeye başlamış.. Burda da 2008 öncesi mezun olduğunuz için belgeniz kayıtlı değil gibi bi açıklama yapmışlar.. belgeyi yukleyemedim.. illa belge istedikleri için onun yerine de lisans mezuniyet belgesini yükledim.. acaba bu ilerde başıma bir sorun acar mı???
-
Arkadaşlar lise mezun belgesine nasıl ulaştınız.. ben ulaşamadım. Lisans ı 2 kez yükledim.. zaten liseyi bitirmeyene üniv. i bitirtmezler diye sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum Ne dersiniz?? Siz nerden buldunuz belgenizi
-
@angarabebesi ben başvururken o istenmemişti hocam telefondan arayıp sorun bi isterseniz. Fiziksel olarak lise diplomanız yok mu?
-
@sofokles yok malesef.. taşınırken kaybettim gitti.. zaten somut belgenin resmini pdf sini falan değil e devlette yer alan mezun belgesini istiyo
-
@angarabebesi hocam diploma görüntüsü yazıyor ben normal diplomayı taratıp yükledim.
-
@brifing hocam diplomam taşınırken kayboldu. Yenisini çıkartıp yukleteyim mi yoksa lisans ı yukledigime göre liseyi herhalde bitirmiştir derler mi?? Bilmiyorum Ne yapayım..
-
@angarabebesi imkanın varsa çıkart riske atma derim ben.
-
Hocam izmirde çalışma imkanı olmaz mı acaba, sadece istanbul değildir diye tahmin ediyorum ben.
-
@highlaz benim de gönlüm ankaradan yana ama cevabi bekleyip göreceğiz
-
hocam ben ik yi aradim bir ayi kalmaz ilan kalkar dedi ama ne derece dogru olur bilmiyorum, ogrendigim bilgilere gore mulakata cagrilma tarihleri degisebiliyomus birini 6 ay da birni 2 ayda cagiriyorlarmis ama bilmiyorum. torpil de gerekli diyolar dediginiz gibi mulakat zorlayici oluyomus neden thy herhalde kesin geliyo herkese veya thy le ilgli spesifik bilgiler tarihce olabilir mesela. bi arkadas sozel sayisal sinav icin su anda thyde calisiyo kolay oluyo gozunuz kapali yapabilirsiniz dedi ama bilmiyorum surenin kisa olmasi dezavantaj gibi ama. bu arada yabanci dil tazminati veriyolarmis oyuzden yds puaninin ne kadar yuksek olmasi o kadar iyi bisey olcak herhalde
-
Merhaba arkadaşlar ben şimdi başvuru yapıyorum ama daha sonda başvuru düzelt var mı acaba yoksa kaydettikten sonra bir daha değiştiremez miyim ? Bilgisi olan ? Teşekkürler
-
@gaziçeko var ben iki kere duzelttim, bisey olmuyor aday numaranla giriyosun tekrar sisteme
-
@cgoksin çok teşekkür ederim
-
@İNSAN mufettis yardimciligi gibi mi mesela ne tarz sorular ayrinti verebilir misiniz hocam tesekuurler
-
Ilan kalkmış gençler bilginize.. Inşallah çağırırlar. Çağırma maille mi telefonla mı olur? Bilgisi olan var mi acaba ??
-
@angarabebesi buyuk ihtimalle maille geri doncekler iki hafta icinde donus olur diye dusunuyrum hocam. herkse simdiden basarilar