GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
-
@Duesenberry farkettim yanlış oldu.Bak bunu işaret olarak algıla hocam
-
@kpssa evet hocam haklısın.Şu anda herkes yerleşebilir.Hata yaptım analizimde.78-80 aralığına gönül rahatlığıyla her yer yazılır.Kolay gelsin
-
@Kutyler GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR! içinde söyledi:
@kpssa evet hocam haklısın.Şu anda herkes yerleşebilir.Hata yaptım analizimde.78-80 aralığına gönül rahatlığıyla her yer yazılır.Kolay gelsin
Dersem manipüle olur Sana bunun analizini yapmayacağım.Ortam çok iyi.Hayırlı tercihler
-
@Kutyler 78 80 arası gönül rahatlığıyla yerleşebilir diye bişi demedim : ) ben böyle bişi söylemedim ima bile etmedim : ) sadece tercih çarpıklığından 11000 12000 kişinin tercihini nereye yapacağı bilinemeyeceği için bu bantta olan kişilerinde şansı var demek istedim ben : ) sizin gbi çoğu açıkta kalıcak diye bişi demedim.sen manipule etmenin dik alasını o an yapmışsın zaten.sana daha fazla cvp vrmk istemiyorum.lütfen sende verme ok iyi çalışmalar : )
-
Puanım 78.2 yüksek ihtimalle Antalya yazicam ama aklim bı yandan da Tekirdağda sizce hangisinin gelme ihtimali daha yüksek?
-
@esot92 bence Antalya
-
@işsiztarzan niçin¿ tekirdağ antalyayı geçermi diyosunuz
-
@sssld Antalyanın alternatif ili daha çok Tekirdağ Trakya ve Çanakkale çevresine hitap ediyor
-
@kpssa iyi çalışmalarrr
-
Puanınızın ne olduğunun önemi yok. Hangi şehirlerde yaşamak istiyorsanız onlardan gelme ihtimali yüksek olan birini tercih edin. Şu il bu kişi bununla kapatır vs. muhabbetlerini yapmak yerine sınava hazırlanmanız daha uygun olur. Oldu da o il gelmezse zaten KPSS'de yapacağınız yüksek puanla belki de daha iyi kurumların sınavına girme hakkı kazanırsınız. İstediğiniz kadar il hesaplamaları yapın, kısmette o il varsa olur. Belki de sınava hak kazanamayacak olmanız sizi mülakatına girip mutlanacağınız ancak başarısız olacağınız bir alımdan kurtararak daha iyi yerlere gelmenize vesile olacaktır. Taşra kadroda çalışıp da başka mülakatlara girince mülakattan sen zaten istihdamdasın gibi bahanelerle elenme ihtimaliniz de olduğundan GUY olurum, nasılsa beğenmezsem başka yere giderim şeklinde düşünmeyip GUY olup da yaşadığı şehirden nefret edenlerden biri olmak istemiyorsanız tercih yaparken kalbinizin sesini dinleyin...
-
@odtüsbky katılıyorum arkadaşa gönlünüzden neresi geçiyorsa nerde yaşamak istiyorsanız orayı seçin
-
Ya benim anlamadığım Ankara 82 puan riskse diğerleride riskli değil mi?Mesela izmir antalya bursa ortalama aynı değerde alcak.Ankara 775 kişi sınava katılcak.
-
arkadaşlar cidden merak ettiğim için soruyorum..acaba vergi müfettiş yardımcısı referans da işimize yarar mı?
-
Allah yardım etsin zor işler bunlar, sizi bu duruma sokan sistem utansın. geçen seneki halim geldi gözümün önüne, çok stresliydi. sonra mülakattan elendik boş yere stres yaptığımızı gördük. yani dostlar, bu aşamayı geçseniz de 2 büyük aşama daha olduğunu unutmayıp, çok darlamadan son verin şu işe.
-
Nereyi yazam ben
-
@sssld senin işin zor ya
-
Puandaşlarım kararlar verildimi yoksa. buralar sessiz
-
@sssld e tabiki de verildi. bu gece 00:00 itibariyle sistem kapanıyor, haberiniz yok mu?
-
@furkanbey nasıl yani
-
@sssld .)) ahah şaka yapıyorum. panik yapmayın.. ya da yaptıysanız aklınıza ''şu an tercih yapacak olsam şu şehri hemen yazarım'' gelsin. nabız 180'ken verilen kararlar güzel olur .)