15 May 2017 18:37

Herkese iyi akşamlar hepimize geçmiş olsun.
78-80 arası beklıyorum . (İstanbul)
Kasım 2015 sınavına da istanbul tercihiyle girip 87 puanla sınavı kazanmıs biriyim arkadaşlar .
Sınav kesinlikle geçmiş sınavlardan daha zordu ve milleti ters köşeye yatıracak, milleti yanlış şıkka yönlendirecek sorular vardı . Hele Kasım 2015 sınavından çok çok daha zordu . Ama ben yorumumu kasım sınavıyla kısıtlamak ıstemıyorum Çünkü kasım sınavı cidden kolaydı . denemelerde 79-80 leri görüp sevinen ben, sınavda 87 yapmıstım . hemde çok basıt 3 soruyu yapamamıstım . onlarıda yapsam 90 alıyordum . o yuzden kasım sınavı benım ıcın kesınlıkle ölçüt değil . İstanbulun 84 le kapaması umrumda bile değil çünkü cok farklı sınavlardı .
Sizi bilmem bence guy tarıhının en zor sınavıydı .
Dediklerim yanlıs anlasılmasın ... Bu yorumu yaparken guy sınavının zor bir sınav oldugunu söylemiyorum ... Guy sınavı her zaman oldugu gibi bu senede KPSS seviyesının altında bir sınavdı .
Puanlar kesinlikle düşecek . Ama ne kadar düşecek ?
Ben düz mantıkla istanbulun 75-76 göreceğini söyluyorum ama malesef belli aralıklarda yığılmalar olacağı için 78 te tıkanır daha aşağısını görmez diyorum . Yani kazanırsam sınırdan kazanıcam . işim hiç kolay değil .
Hepimiz için hayırlısı olsun .