Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@holywind Bence çekilir. Sonuçta tek yılın puanları kullanılacak.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
-
@totti Bence bir iki tane puan türü olur biri de p 48 olur yds katılmamışken geçen senenin p 40 ı gibi oluyor p 48
-
@totti p18-23-28 den bahsediliyor müfettişlik için ama kesin bilgi yok henüz
-
-
@totti doğru soyluyo bunubtahmin etmek zor degil isletmenin oldugu puanlardan en mantıklı olanlari p 18 23 28 .
Zaten eski 40 54 57 de bunlara benziyor -
A kadro yayinlari da puan tahminini 18,28,47,48 olarak yapmış. 4 farklii puan turu olabilir mi acaba bunlarin icinden mi secilir ikisi ffalan
-
@hobbes 47 48 niye olsun ki cok sacma. Vmy nin aldigi puan turundeki derslerden de mi haberi yok bunlarin.
-
@Mimar hocam neden olmasın ki.. yeni sistemde p48 de olabilir eski sistemde p40 içeriği yüzde 30 gk gy yüzde 60 alan dört ana ders eşit oranda diye biliyorum sınava da o puanla başvurmuştum işletme netim olmadan yani neden olmasın ki..
-
@Mimar olmaması garip olur heralde :))
Kesine yakın bir olasılıkla p47 yada 48 olacağını düşünüyorum ben.
Geçen yıl 85,9 la başvuru yapmıştım
82 li bir şeyle kapattı.
En son sınava girenler bende dahil olmak üzere sonuç olumlu olursa yeni açılacak sınava girmez heralde fantezi yapanlar yoktur diye tahmin ediyorum.
Çok da tercih edilen bir yer olmadığından(adaylık sürecinin vehameti) artı hazirandaki sınava katılım oranını ve tek yıllık puanlar göz önüne alınırsa bence taş çatlasın 81 olur.İlanın daha 6-7 ayı var gibi.
bekleyenlere sabırlar diliyorum. -
Eskiden buralar dutluktu
-
-
@holywind dostum vmy nin aldigi puan turu olan p 40 54 57 ye bakarsan görürsün niye işletme olmasi gerek dedigimizi. Yoksa isletme mezunlarinin kasten yaptigi bi sey degil bu
-
@2525 ben de bunun sonucunu bekliyorum yaziliya girmistim. Ben 47 48 olacagini düşünmüyorum bekleyek görek
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Mimar inşallah olur o halde ama p40 ta işletme etkili değil %10 İngilizce var ondan dolayı p47 48 olur diyorum.
-
Arkadaşlar bu vergi müfte çalışılcak il nasıl belli oluyor guy gibi il tercihi mi var varsa ne zaman yapılıyor yoksa neye göre belli oluyor
-
..............
-
@MaxMin ordada eğitim sonunda yapılan sınava göre oluyo