Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Gümrük müfettişliği mi vergi müfettişliği mi diye sorsalar düşünmeden gümrük derim, düşünürsem sgk derim
-
....................
-
@ultras eyvallah
-
@jungss önceki sayfalarda yazdım bi daha yazayım zarar gelmez bi daha yazmadan sınava giren aday sayısı fazla olsun isteniyor o yüzden alınacak kişi sayısının 2 katı belirtiliyor ilanda. Puanı yetmeyecek kişiler de sınava girsin diye
-
Sgk ' yı kaZanıp vmy düşünmeyenler feragat dilekçesi verirlerse iyi olur arkadaşlar herkes için
-
@ITALIANO-kpss hocam kurumlara güveniniz bu kadar düşükse niçin buradasınız? adaletsizlik olduğuna bazı kişilere öncelik tanındığına bu kadar eminseniz neden çabalıyorsunuz ki memurluk dışındaki her şeyi denerdim sizin yerinizde olsam.
-
@ITALIANO-kpss bir mucize olur belki kazanırım diye düşünüyorsanız da böyle hakkaniyetsiz bi kurumun parçası olmak ister misiniz ki
-
@ITALIANO-kpss dostum olumsuz konusarak kimseye bi faydan dokunmuyor, aksine zarının dokunuyor.
-
@Mimar dünde aynısını yazdı. Onun kafasında kazanacakları kurum sınavından önce ayarlıyorlar.
-
@ITALIANO-kpss he.
-
@RootofAllEvil tabiki gümrük daha iyidir 3 yıl verginin derdini cekmektense
-
@memurlardan nitelik açısından da öyle bakanlığın sayfasında okudum yeterlik süreci tamamlandıktan sonra müfettişleri 2 yıllığına yurt dışına yüksek lisansa yolluyorlarmış hem dil öğren geliştir hem de yüksek lisansını tamamla
-
@RootofAllEvil dili olanı gönderiyorlar kardeş sınırlı kadrolar toefl almadan gidemezsin
-
Biri sgk denetmenlik vmyden daha mı iyi dedi?
-
@zenginmemur denetmenlik değil sgk müfettişlik
-
@RootofAllEvil şimdi olur işte dostum ozman kıyas yapılır.
-
@vmy hocam yazılı açıklanacak sonrasında mülakat yapılacak o açıklanacak bunların hiç birinin garantisi yok üstelik. ben sgkyı kazandım vmy sınavına da girdim tabiki vmy isterim ama bu durumda nasıl feragat edilir ki sistem gerçekten saçma bi şekilde işliyor
-
@issizadam oh içim biraz rahatladı
-
Kağıtlar nereden puan kırsam kafasıyla değil, nereye puan versem kafasıyla okunuyor öyle çok kıt bir puanlaması yok komisyonun çok şey yapmayın diyorlar. Geçen senelerdeki deneyimleriyle doğrulayacak kimse var mı acaba
-
Çok istiyordum bu sınava girmeyi nasip olmadı 1 puanla kaçtı seneye inş.