Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@bengidönüş ben bunu ders bazlı konuşmak istiyorum hocam.
İktisat kesinlikle kıt okunuyor. Hukuktan beklediğinizi alırsınız. Maliye geçtiğimiz son sınavda adayları inanılmaz zorladı ama normal dönemde, maliye bölümünde puanlama biraz daha esnek olur. Muhasebeden neyi doğru yaptıysanız ondan puan alırsanız.
Kısaca komisyonun puanlamasının esnek olduğunu söylemek doğru olmaz. Kaldı ki geçtiğimiz son sınavda 63, 63,5 puanlarla mülakata kalamayanlar oldu. Bir de maliyeden son sınavda 49, 48, 47 alıp da maliye barajını geçmiş olsa güle oynaya mülakata kalacaklara 1-2 puan vermediler.
-
Arkadaşlar, sınavın bayramdan önce açıklanma ihtimali nedir?
-
@hü.sbky çok zor hocam, 10 Temmuz gibi açıklanır muhtemelen
-
@Hacettepe-Üniv. İnşallah uzamaz o kadar hocam.beklemek çok zor
-
@hü.sbky Geçen seneye göre takvim bu şekilde ilerlemiş hocam,keşke daha önce açıklansa
-
Gerçi her şey o kadar belirsiz ki o tarihe bile razı oluyo insan.Teşekkürler hocam.Umarım sonuçtan da yüzümüz güler.
-
olası bir 2017 sonu veya 2018 alımında vmy için kullanılacak puan türlerinde sizce p57 benzeri işletme ağırlığı olan puan türü kullanılır mı muhasebeyi kötü yaptım bu yıl ama işletmeden 16.5 net yaptım olası 300 kişilik alımda listeye girme şansım nedir?
-
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum.Mulakata kesin olarak 600 kisi mi çağrılıyor yoksa sinav sonuçlarına göre daha az kişiyi çağırma ihtimalleri var mı? Geçmişte vmy icin bunun bir ornegi var mı? Son sgk mufettislik sinavinda cok az kişiyi çağırdılar mesela vmy geçmişinde böyle olmus mu hic bilen var mı?
-
@Kullanıcıadi hocam en fazla 600 kişi çağırabilir. Yani 2 katı. Ama ortalamaları tutturmazsa genel olarak 65di sanırım o zaman 1 kişi tuttursa bile 1 kişi mülakata kalır
-
hocam birkaç senedir hep 2 katından daha az cagırıyorlar geçen sene bir katı bile değildi 400 kişilik kadro için yanlış hatırlamıyorsam mulakata 356 kişi çağırdılar
-
gencler sonuçlar ne zaman acıklanır tahminen bir bilgisi olan var mı
-
@Gregory-Mahmut 45 50 gunu buluyor dostum.
-
Ciğerim solmadan açıklanmayacak bence.
Olsun vdk. Biz bekleriz..... Siz acele etmeyin güzel güzel okuyun yeter ki..... Sakin sakin....... -
@bengidönüş benim kötü geçti o yüzden girdiğimi bile unutmuştum.
-
Sınava girmeyen sayısının çok olması, açıklanma süresini kısaltır mı acaba?
-
geçen sene sınava 2000 kişi çağrılmasına rağmen çok uzatmamışlardı. bu sene olağanüstü hal bahane edilerek uzatılmazsa gelecek haftadan itibaren başkana twitterdan sorulabilir aslında.
-
Ohallik bir durum olacağını düşünmüyorum. Geçen yıl 2000 kişi 45 gün sürmüştü. Bu yıl girmeyenleri de baz alırsak 1000 kişi değerlendirilecek. Bu sebepten geçen yıla göre erken açıklanma durumu olabilir diye düşünüyorum.
-
Kurum sınavını geçen arkadaşların önerileri varsa çalışma/kitap olarak paylaşabilir misiniz
-
Kardeşim sonuçlar henüz açıklanmadı. Eğer mevlam geçmeyi nasip ederse paylaşırım. Bana nasip olmaz ise kazanan arkadaşlar da yardımcı olurlar.
-
Eskiden buralar dutluktu