Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Neredeğğğsin ay yüzlüm?
-
Arkadaslar vmy surecinin guydan önce tamamlanma ihtimali nedir ?
-
Arkadaşlar açıklanması ile ilgili duyumu olan varmı? 1 ayı geçti
-
@clattenburg geçmiş tecrübelerime göre 10-15 gün içinde açıklanmasını bekliyorum
-
10-15 günse çok iyi.İnşallah mülakat sürecini bekleriz.
-
@menkul_kiymet Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@clattenburg geçmiş tecrübelerime göre 10-15 gün içinde açıklanmasını bekliyorum
İnşallah hocam, diğer sınavlar gibi süreci uzatmazlar umarım.
-
bir haftaya açıklanır inşallah uyku tutmaz oldu
-
Bir adayın sormuş olduğu soruya Sayın Karakum'un yanıtı.
-
@clattenburg arkadasim maliyedeki kdv ötv li soruyu hatirliomusun ne olacak cvbi
-
@shadow kurumlar vergisi ve ötv değil miydi.
-
Kurumlar ve ÖTV sorusuydu. Tam anlamıyla cevabını bilmemekle beraber kv indiriminin yatırım talebini arttıracağını, buna gerekli olan tasarrufunda ötv oranının arttırılarak karşılanacağını belirttim ben cevap olarak.
-
@vmy aynen karistirdim kardesim kurumlar vergisiydi.cvbi ne olacakti yorum oldugu icin tam kestiremiorum
-
@shadow ben de onu dicem yorum olduğu için net bir cevabı olacağını sanmıyorum örneğin kv indirilmesi ile ben Tobin Q değeri artar yatırımlar artar dedim bu doğru arkadaşım da bunu başka şekilde açıklamış onun da doğru sonuç olarak aynı kapıya çıksak da gidişat komisyonun takdirine kalmış
-
@clattenburg haklisin tam anlamiyla kimse net bilmio aslinda.ama sanirim o soru baya bi kisiyi belirleyecek soruydu
-
@vmy walla bende kv dusmesi ile yatirimlarin artacagini yazdim.lüks mallardaki kdv artisi muallak birakti acikcasi.)) Insllh yorumlara direk sifir basmazlar zira sinavin belirleyicisi maliye gibiydi.
-
@paretowilfredo merhaba hocam , iktisat için samet tufan özdurak nasıldır önerir misiniz ? İktisat akademik bir kitaptan çalışmayı mı önerirsiniz Erdal ünsal gibi ders notları yetersiz mi kalır ?
Muhasebede ilhan kılıç yeterli midir monografi için ? -
@MaxMin Dostum Erdal Ünsal çalışabilirsen vakit ayırıp çok ciddi mesafe alırsın. Ancak tamamlayamam diyorsan Tufan Samet Özdurak İyidir belli noktaya kadar yeterlidir.
Muhasebe de Ercan Beyazıtlı da eklenebilir listeye
-
@paretowilfredo hocam iktisatım iyi aslında ama defter notu yetersiz mi ki acaba diye düşünmeye başladım erdal ünsal 800 sayfa kitap sonuçta diye
Paretoya ne diyorsunuz maliye için -
@MaxMin Maliye için pareto iyidir ancak asli önerim İsmail Engin olur dostum.
-
Arkadaşlar aklına bişey daha takıldı,bu muhasebede hesaplar karışık verilmiş ve düzenli bi şekilde açılış bilançosu düzenlememiz istenmişti ya,o soruda ben hesapları dönen duran kvyk flan diye ayırdım.Mesela kasayı hazır değerler grubunda göstermedim,sizlerde öyle yapmıştıniz demi.Bununla ilgili duyuruda da yapılmıştı ama tam anlamadim