Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Arkadaşlar yeni alımla ilgili duyumu olan varmı acaba.
-
@David-Hume bu alımın yazılı sonucu bile açıklanmadı kardeşim. Onla ilgili şu an için çok erken.
-
Bu başlıkta yaprak kıpırdamıyo ya kimsenin sınava dair umudu yok galiba. Ya da ben herkesi kendim gibi sanıyorum
-
@magduriibfli Sınav, sıkışık bir takvime denk geldi. Sınava pek çoğumuz hakkıyla hazırlanamadı diye düşünüyorum. Önceki yıllara göre sınavın kolay olması biraz ümit veriyor tabii ki ama pek bel bağlayamıyoruz yine de
-
Eli kulağındadır
-
@fiscaldrag aynen hocam haklisin. Şahsen ben ankarada oturuyo olmasam sınava bile gitmeyecektim
-
@magduriibfli Bende de Ankara faktörü vardı ve tabii ki vicdan muhasebesi
-
geçen seneki süreci de baştan sona yaşayan biri olarak iki ihtimali değerlendirmek gerekirse ;
ya sonuçlar yarın akşam açıklanacak bu yüzden başkan attığımız twitleri hafta başından beri cevapsız bıraktı cuma günü bilgilendirme yaparız diye ( hatta bugün twit attı vergi incelemesiyle ilgili o yüzden kesin görmüştür twitleri )
ya da bu hafta açıklanmayacağı zaten belliydi ve başkan cevap yazmaya tenezzül etmedi.
açıkcası geçen seneki süreçte başkan sürekli bilgilendirme yapmıştı gerek yazılı sınav gerek mülakat sonuçları açıklanırken o yüzden ilk ihtimalin yüksek olduğunu dolayısıyla yarın açıklanacağını düşünüyorum sonuçların. eğer açıklanmazsa benim açımdan hayal kırıklığı olacak çünkü en azından bu hafta açıklanmaz diye cevap vereceğini düşündüğüm birisiydi.
yarın olsun görelim bakalım. iyi geceler
-
@ali-lukunku hayır. Bengidönüşün ciğeri solsun diye oluyor tüm bu olanlar. Afedersiniz, çok üzgünüm benim yüzümden hepiniz kötü şeyler yaşıyorsunuz.........
-
@bengidönüş bir sonraki kurum ilanlarına kalmazsın umarım bizide yakma kalırsan söylede özelde iş bulalım sana
-
@MaxMin bir sonraki kurum ilanına kalırsam bir hoca biraz toprak ve bir küreğe ihtiyacınız olacak zaten bu gidişle.......
Bengidönüşe son görev.......
Sizleri zor durumda bırakamam bir daha böyle........ -
@ali-lukunku mantıklı bir analiz olmuş kardeşim. Baskan bey normalde dönüş yapıyordu ama bu yıl böyle oldu.
-
@görünür-el sen ne diyosun bugün açıklanır mı twit atsak mı acaba? twit atmaya korkar oldum hergün atıyorum cevap gelmeyince silip ertesi gün tekrar atıyorum bi cevap gelseydi iyiydi ya
-
Insan kaynaklarina da ben mail atacaktım ama mail adresleri yok.
-
@ultraaslan0735 buraya bir atıp sorayım: sinavyardim@vdk.gov.tr sınav kurulu başkanından bilgi alırlar belki.. sanmıyorum ama geri dönen olursa yazarım
-
arkadaşlar başkana twit atmak daha kolay ve kısa çözüm bence.
-
@ali-lukunku aga her gün atıp siliyorum:)
-
@ali-lukunku kardeşim her yerden sansimızı deneyelim mail twitter,umarim birinden cevap alırız.
-
Ben de attım bir tweet hadi bakalım
-
...............