Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Sanki hiç açıklanmayacak gibi.. o kadar durgunki ortalık...
-
@görünür-el Geçmiş yıllara bakıldığında, bu hafta içerisinde açıklanması muhtemeldir. Umarım daha fazla gecikme yaşanmaz.
-
Son alım sonuçlanmadan yeni ilan ihtimali olmaz dimi arkadaşlar ocak ayından erken yeni ilana çıkma ihtimali var mı kurumun sizce
-
@MaxMin İlgili süreç tamamlanmadan alıma çıkılacağını düşünmüyorum şahsen. Temennimiz, en yakın zamanda bereketli bir alıma çıkılması yönünde elbette.
-
Birde aklıma takılan kurum muhasebe sınavında monografi kısmında
Açılış bilançosu
Açılış kaydı + kayıtlar
Geçici mizan
Kesin mizan
Bilanço
Gelir tablosu
Kapanış kaydıBunların hepsini istiyor mu ?
Büyük defterin tutulmasını falan ?
Birde merak ettiğim konu hesap makinesi yok değil mi ? -
@MaxMin Son sınavda yevmiye kayıtları ve gelir tablosunun istendiğini hatırlıyorum, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen. Açılış kaydını gerektirecek bilgiler yoktu sanırım. Kapanış kaydı, tablolardaki rakamların doğru çıkması açısından istenmese dâhi yapılmalı diye düşünüyorum.
Hesap makinesi kullanımı da yasak. -
Sanırım açılış bilançosu kapanış bilançosu mizanlar ile kapanış kaydı gerekmiyor diyordu.
Ben burdan açılış yevmiye kaydı yapılabilir diye anlam çıkardım ve yaptım.
Mizan olarak kesin mizanı düzenledim dönem sonu işlemleri için hesaplarda kafam karışır diye -
@kizilderili Ben sorunun baş kısmını hatırlayamıyorum. Hesaplar varsa açılış kaydı da vardır. Ben de defter-i kebirleri açtım işim kolaylaşsın diye, yoksa istemiyordu soruda. İnşallah güzel bir netice alırız tez vakitte.
-
@fiscaldrag hocam birazda düzenli olduğumuzu görmüş olurlar defteri kebirsiz yapmak brnce sakıncalıydı inşallah iyi neticeler alırız
-
@fiscaldrag @kizilderili çok teşekkürler arkadaşlar inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
-
Bu hafta düğümün çözüleceğine dair bir his var içimde dostlar. (HİS!) (DUYUM DEĞİL!) (BİLGİ DEĞİL!) sonra çullanmayın üstüme
Bakalım inşallah bol mülakata kalan dostlarımız olur neticede mülakat istişaresi yaparız hep birlikte. Allah bahtınızı açık etsin hepinizin.
-
Ek: Kendi His! Duyum değil! telkinimden aklıma şu geldi;
-
@paretowilfredo Hissinizi dahi paylaşmayınız Şaka bir yana, her aşamada eksik etmediğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Ailecek iyi ki varsınız.
-
@paretowilfredo ben inanıyorum pareto. Yani yeter ki biri bana hissediyorum desin. Şuna açıklık getirir misin lütfen, kahve falı bakabiliyor musun, onlar da hissettiklerini söylüyor mesela
Kafa karıştırıyorsun.......
Hevesleniyorum...... -
@bengidönüş Bu denli üstüme varmayınız ama Susacağım zinhar konuşmayacağım artık.
-
@paretowilfredo hayır bir kere dedin ben bu işin peşini bırakmam..... Gerekirse yargıya taşırım umut verdi, güven aşıladı derim......
Fincanı gönderiyim mi eğer hisliysen vicdansızlık yapma......
Adını pareto fal da bakıyormuş diye çıkartıyım mı kesin bilgi der yayarım -
@paretowilfredo ay kendi kendime krize girdim şurada.
Pareto gelirin mülakatları ne zaman olacak ne hissediyorsun diye mesajlar gelirmiş.
Ben şaşırmam mesela sorarlar kendimden biliyorum sorarım yani.
Mülakattan sonra sence benim olur mu diye bile sorasım geldi şu an peşinen.
Ay önümü açtın ışık oldun çok sağol. -
@bengidönüş
Sen zehri şeker, şekeri zehrediyorsun.
Etme! -
@paretowilfredo baskan bi de bizim ise el atsan yahu ne zaman bu spk mulakati
-
@Mimar Dostum SPK BDDK biraz karışık. Ekstra araştırma yapan kurumlardan her ikisi de. Çünkü oransal olarak en çok ihraç yapılan kurumların başında geliyorlar. O nedenle çok ince elenip sık dokunuyor. Sizi geriye atan sebep soruşturmalar malesef. O nedenle net bir şey diyemiyorum.