Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@paretowilfredo eyvallah
-
Yeni hafta, yeni heyecan.
-
Açıklanmasını tek istemeyen benim galiba:) en azından soranlara sınavına girdim bekliyorum deyip geçiyorum:) zaten bir daha gircek puanım da yok,kazancağıma dair umudum da.
-
Kurumu arasak tahmini bi tarih soylerler mi acaba arkadaşlar
-
@Mimar Aradım şimdi. 'İnternet sayfasından duyuru yapılır, onun haricinde bir bilgimiz yok'. yanıtını aldım.
-
Bu hafta açıklanmasını umut ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum geçmiş yıllardaki sınavların açıklanma durumuna göre bu hafta açıklanması kesin gibi. Hem Sgk ilanı da gelmişken her iki mülakata da hazırlanmak bu sınavda başarılı olan kişiler için çok iyi olur. Umarım forumda hak eden herkes kazanır.
-
O hafta bu hafta inşallah.bir iki gün içinde başkanın bizleri bilgilendireceğini düşünüyorum.
-
@niloya bunun marjinal faydası sıfır ama. Açıklansın da önümüzü görelim niloyacım.
-
Bende twitter dan yazdım yine ama bi cevap gelmedi
-
Başkan twitterdan yazdı ay sonuna yetiştirmeye çalışacağız diyor.
olaysız dağılalım arkadaşlar.
-
-
@paretowilfredo o zaman hocam hızlı bir soru ay sonunda açıklanırsa mülakatlar tahmini olarak ne zaman olur. Önceden nasıl işlemiş süreç? Tabi sınavı geçersek inşallah
-
@paretowilfredo Şu ana kadar % 55' i okunmuşsa ay sonuna yetişmesi pek imkan dahilinde görünmüyor ama olsun insan yerine koyup bilgi veriyorlar en azından
-
@Keymarsh Dostum eski surecler gibi yuruyecegini varsayamiyorum. VDK en goze batan kurumlardan oldu ve sayica en agir ihracin gerceklestigi yer zannediyorum A gruvu mesleklerde. Daha agir isleyecektir bence. Sayistay gibi yuruyebilir. On gorusmeler evlerde gerceklestirilebilir mesela. Daha detayli sorusturma yapilacagi muhakkak. O nedenle uzayabilecegi kanaatindeyim.
-
@fiscaldrag Hüseyin Bey neyseki interaktif. Olabildigince yardimci olmaya calisiyor adaylara. Belirsizlik bir nebze olsun dagildi. Agustos ortasina en gec bitecek diyebiliriz.
-
@paretowilfredo böyle haber verilmesi bile rahatlatıyo insanı.Sağolsun,sağolun.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim tekrardan hocam
-
@paretowilfredo bize İşte böyle başkanlar lazim helal olsun adaylarla sureci paylasan baskan ne guzel.
-
@paretowilfredo umarım bir açıklaman vardır..........
-
@bengidönüş Demek ki benden falcı olmaz