Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
ulus da genclık parkının karsısında 3 yıldızlı oteller var 100tl
-
arkadaşlar muhasebede tabloları defterde hazır veriyorlar mı yoksa biz mi çiziyoruz?
-
@forumders Boş bir defter veriliyormuş.Her şeyi biz yazıp çizeceğiz.
-
@fiscaldrag tesekkürler. zor olacak cizmek
-
@forumders Allah yardımcımız olsun.
-
Özgeçmişimize imza atmalı mıyız ? Atılmalı mı ?
-
@ilanbekleyenadam atmanız daha uygun olacaktır.
-
Arkadaşlar özgeçmişi online başvurulardaki gibi mi yazmamız gerek ya da daha farklı bir kalıbı, sıralaması var mı ? Örnek verebilecek olan var mı ?
-
@aliveli ozgecmis başvuru formunun eki değil bir bölümü. Başvuru formunda zaten imza bölümü var. Ozgecmis onun devamı ikinci sayfası olduğu için aynı forma iki kez imza atılmış olacak bu çok dogru değil. Ayrıca iletişim bilgisi vs yazmak da mantıklı değil ozgecmis ayrı birsey değil, başvurü formunun sadece bir bölümü. Yukarıda her türlü iletisim bilgisi varken oraya da yazmak çok komik bir duruma dusurecektir kişiyi.
-
@pikaçu Ben ilk paragrafta ailemi (anne,baba varsa kardeş) isim soyisimlerini ve işlerini yazdım. Sonraki paragrafta başvuruda yazmamıza rağmen eğitim geçmişimden bahsettim, sonraki paragrafta da staj ve iş deneyimlerimi yazdım. Daha önce başka kurumlarda bu sıralama ile istendiğini duymuştum. Sana da fikir olur belki ️
-
@edaa Çok teşekkür ederim, az çok bir taslak oluştu kafamda.
-
cumartesi ve pazar oturumlarında sıralama nasıl olcak bilen var mı ?
-
-
Adayların doldurmuş oldukları Sınav Başvuru Formunun bilgisayar çıktısını imzalayarak kendi el yazılarıyla hazırladıkları özgeçmişleriyle birlikte yazılı sınav saatinden önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılarak sınava alınmayacaklardır.
Şu sınav KPSS den bir hafta sonra diye korkuyordum ama okumayan,aramayan,ulaşmayan,bilgi almayan kişi sayısı fazlalığını gördükçe korkumun yersiz olduğunu anladım birkere daha.Arkadaşlar 2 gün boyu sınava girilecek zamanınız gidecek,paranız gidecek, çok iyi bir meslek var işin ucunda Allah aşkına bi arayın istediğiniz bilgiyi alın bi okuyun bi uğraşın az..Şimdiden başarılar tüm meslek adaylarına.
-
-
Hukuk
03 Haziran 2017 Sabah09:30
Muhasebe
03 Haziran 2017 Öğleden Sonra14:30
İktisat
04 Haziran 2017 Sabah09:30
Maliye
04 Haziran 2017 Öğleden Sonra14:30
Aslında herkes biliyor (biliyor olmalı) çünkü başvuru klavuzunda var.. -
Arkadaşlar ösym gibi sınav süresi içinde çıkış yasağı var mı yoksa bitirdiğimiz an çıkabiliyor muyuz?
-
@yldzkrc teşekkürler
-
Dostlar forumdan bır dostumuza ameliyat için 0 RH + kana ihtiyac var ankarada ikamet eden verebilecek kisiler benimle iletisime gecsin !!!
-
Arkadaşlar havaalanından oecd ye gitmeyi tarif edebilir mısınız
-
@vmy35 Dostum, Havaalanında BelkoAir otobüsleri var yolcu çıkışında. Onlara bin. Kızılay durağında in.Kızılay durağında indikten sonra otobüsün devam edeceği Atatürk Bulvarı yönünde aşağı doğru yürü büyük meydan kavşağını göreceksin. O kavşaktan sağa dön. Yolun karşısında ikiz kule şeklinde(çok büyük bir şeyler canlanmasın gözünde iki uzun binacık ) Çankaya Belediyesi Binasını göreceksin. O binanın önünde otobüs durakları var. O duraktan 220-221 Mamak Batıkent otobüsüne binip, Ben Lalegül'de Mit'in oralarda ineceğim diye muavine söyle. İneceğin yerden maksimum 10 dakikalık yürüme mesafesinde.
-
@smry Çıkmakta bir sorun olmuyordu dostum yeni bir uygulama yoksa. Salondan 1/4 oranında kişi yarım saat içinde umudu kesip çıkmaya başlar zaten.