www.tercihiniyap.net Hakkında
-
@Antimülakat rica ederim hocam ne demek
Burası bizim de aynı zaman da -
@Antimülakat
Deplasmanda seyircisiz oynamak için çıktık bu yola Yds için planlama yaptım aslında hocam 2. Sınıfta kursa yazılıcam birkaç yerlede görüştüm 2. Sınıfın sonuna ydsden 80 üstü puan yapabileceğimi düşünüyorum temelim sağlam o konuda.3 ve 4. Sınıfta tamamen KPSS ye yönelip mezun olunca dershane vs uğraşmak istemiyorum.hocam benim şimdiki aklım olsa lisede 1. Sınıftan 2. Sınıftan itibaren ygs lys çalışırdım KPSS çok daha ciddi bi sınav o yüzden en azından 3. Sınıfta gk gy hallolmuş bir şekilde hazır olmak istiyorum kaynak önerebilirisminiz gk gy için -
@muhammedaslan kardeşim bu konuda @paretowilfredo hocamın forumda uzun uzadıya tek tek detaylandırarak açıklama yaptığı yazılar var. Hem nasıl bir yol izlemen gerektiğini hem de kaynak önerilerini oradan bulabilirsin.
-
Arkadaşlar forum ve sitemizden memnun musunuz? Yapılan çalışmalar ve forum başlıkları sayesinde tercihinizi yapmakta fikir ediniyor musunuz? Sitemize dair fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.
-
@antimülakat Hocam ios/android uygulaması düşünüyor musunuz?Forum bilgi paylaşımı konusunda muazzam ama mobilden girerken problem oluyor.Bir uygulama olsa erişim çok rahat olurdu.
-
@luthor sitenin mobil uyumlu olması kolaylaştırmıyor mu yeterince
-
@aliveli Hocam söyle tek tıkla erişim sağlayabileceğimiz güzel bir ios/android uygulaması olsa şahane olur.Ama bu haliylede idare ediyoruz bilgi payalaşımı güzel olunca pek batmıyor.Pahalı mı bu uygulama işleri hocam?
-
@luthor valla biz de tam bilmiyoruz ama düzgün bir uygulama baya para diye biliyorum.
-
@aliveli Zamanla oda olur inşallah.Kolay gelsin.
-
Arkadaşlar emeğinize sağlık yaptığınız işle hem birsürü kişilerin aklımdaki sorulara çözüm buluyosunuz hemse doğru yonlendirilmesine yardımcı oluyosunuz en önemliside çoğu form sitelerindeki gibi kaynaklar ve öneriler sunarken bazı kişilerin kitapları hakkında yersiz övgüler sunmayıp gerçekten inandığınız paylaşımları ve bilgileri sunuyorsunuz Ve birçok kişinin duasını alıyorsunuz ve gördüğüm kadarıylada sitedeki yazarların birlikteliğide taktiri hak ediyor Allah daima doğru bildiğiniz yolda doğru işleri uzunzamanda birlikte yapmanıza yardımcı olur inşallah ben imrenerek takip ediyorum ve etmeye devam edeceğim
-
Ayrıca ios ve androit kesinlikle gerekli inşallah kısa zamanda bunu da gerçekleştirebilirsiniz bu düreçte
YapanileceğimiZ birşey olursambizde elimizden gelenimyaparız -
Bu ileti silinmiştir.
-
Mobil uygulama istiyorsak şöyle sırayla adblock ları kapatalım
-
Bizde böyle bir açılış yapmıştık. Şimdi aramıza bir de @genclerbirlikli kardeşimiz katıldı. Umarım her şey dilediğiniz gibi devam ediyordur forumda!
-
@antimülakat son görülme kapatılsın ve story özelliği gelsin
-
@buseneatanıyorum yakında kurultayımız var, tercihiniyap sitesinin genel başkanını seçeceğiz eğer beni seçerseniz mavi tik kalkacak, uygulamamız hazırlanacak, görüntülü konuşmaları mümkün kılacağız
-
@agor başkasının yerine de oy kullanabiliyorsak benden size iki oy geliyor ama başka isteklerim de olacak
-
@antimülakat duygulandım bu başlığın varlığından bile haberim yoktu. Varol tercihiniyap.net
-
Benim vaadim de şu: her forum üyesi tercihiniyap moderatörü olacak! Hadi bunun üstüne vaat verilsin de görelim :)))
-
@antimülakat hani liyakat falan diyorduk, ooo işimiz var hocam deyip aramızda atışmaya başlasak ya