www.tercihiniyap.net Hakkında
-
-
@antimülakat Hatırlarsın; ben, biz çocukken televizyonda yayınlanan trafik kamu spotundaki takip mesafesi bilgilendirmesinde kaldım kardeşim. Nasıl bilgilendiysem 88-89 diye sayıp 90'a varamadan konuyu kapatıyorum.
İçinizdeki trafik canavarını durdurun, o sizi durdurmadan.
-
@genclerbirlikli Bi de bu var tabi
-
@paretowilfredo dama çıkıyorum kendimi atmaya :'/
-
@genclerbirlikli Bu sıcakta dama çıkarsam yatmaya çıkarım anca Hava 61651651 derece esmiyor.
-
@paretowilfredo yatmalık düz dam kalmadı ki atmalık eğimli dam var...
-
@paretowilfredo şu siteye bir klima yaptırmadınız arkadaş ne cimri adamlar çıktınız!
-
@genclerbirlikli Bu iyiydi
-
@osman-paşa Şanı büyük Osman Paşa, Plevne'den çıkıyor muyuz? o.O
@Antimülakat patron sana diyor
-
@osman-paşa bendeki para vantilatöre bile yetmez patrona soyle hocam sen bunu
-
@paretowilfredo bildirimi görmemişim yeni gördüm, naber'e cevap iyidir senden naber antiagor vakası mühim değil ama sağlıklı paylaşımları mahvedebilirler, Allah korusun
-
@agor Yaşıyoruz be cancağzım. Bi pilot uygulama yapabiliriz yeniden bunu bi istişare edelim yakın dönemde bence hep birlikte.
-
@osman-paşa hocam valla reklamlar sizi rahatsız etmesin diye boğmuyoruz ama klima diyorsun hemen sitenin yüzünü site içine reklam değil de reklam içine site modeline dönüştürelim
-
@paretowilfredo onu mükellefe yaptırmıyor muyduk? Ne zaman bu hale geldi bu site? Bir kaç yerde hala yaptırdığımız klimalar şakır şakır çalışıyor!
-
Admin bunu mu demek istedi? :((
https://youtu.be/6dBzhrugbsU -
@agor yanında bir de kek bedava olursa neden olmasın?
-
@möözun soğuk esprilerimizle her daim klima etkisi yaratmaya talibiz. Kimseye yaptırmayız, esprinin soğuğunu bile yapılacaksa biz yaparız:) (Antimülakat Tandoğan)
-
@agor @Antimülakat Ben forum bahçesi istiyorum. Torunla torbayla yuvarlanmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum?!
-
@paretowilfredo bahçe kolayda torun meselesi sanki bizlik değil gibi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: www.tercihiniyap.net Hakkında
@agor @Antimülakat Ben forum bahçesi istiyorum. Torunla torbayla yuvarlanmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum?!
Torunla torbayla yuvarlanmak için itina ile forum bahçesi, çocuk oyun alanlari , yüzme havuzu , kaydirak - salincak temin edilir , özenle kurulum yapilir. Fiyat bilgisi için müşteri danışmanlarımız sizlere yardımcı olacaktir