2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa Formülü bunun miktarları topla sonra miktarları çıkar ikisini böl. Ardından geliri aynı şekilde hesapla. Sonra oranla şeklindeydi oradan 1 çıkıyordu.
-
Sırf çalışarak girdiğim bir sınav değildi. Mülakatlarımın olumsuz olma ihtimaline karşı girdim sınava güzelde geçti çok şükür. Format değişikliği çok bariz olmasa da gib in bu yılki soru tarzı hoşuma gitti ezberle geçilebilen niteliksizlik kalkmış biraz biraz. Emek harcayan herkese Allah başarılı olmayı nasip etsin
-
@Pigou33 arazide özel fon olur mu peki? arazide amortisman var mı. arazi yıpranır mı. arazi eskir mi. arazi eskirse insanlar durmadan yeni arazi alıp eski araziyi çöpe mi atar.
-
-
@karakalpaklı maliye soru 11 deki bireysel harcama ile soru 21 aynı değil mi? bireysel harcama sorusunu hatırlıyor musunuz?
-
@James-Buchanan yenileme amacli dedigi icin.arazide amortisman olmuyor evet ama yenileme amacli niye satiyor o halde.orada yenileme vurgusu oldugu icin ozel fon zaten.arazide amortisman olmadigini alana calisan herkes bilir yani
-
Yav arkadaş artık tartışmayın şu soruları. Senin dediğin doğru olsada GİB NE DERSE O OLUR..
-
Arkadslar ne zman aciklanacam bilgisi olan varmi bnece soru tartsacagimiza bunun pesine duselim
-
@Ülkü ha öylemi yanlış hatırlamışım ama yinede olsun onun gbi bişi olduğunu hatırlıyorum 1 yaptım .ben - diye hatırladım sınavda.Birde şu büyüme olayında o formülü kullanmak gerekli mi yani ben kullanmadan hesapladım ama bişi varmış sanırım eğer öyleyse normal hesaplanan yanlış mı oluyor? Ben hesaplayıp saydım bu doğru değil mi şimdi?
-
@ucanizmirli ben de öyle düşündüm sosyal yardım sadece parasal yardım demek değildir umarım doğrudur
-
Bence dolaylı transfer sorusu muallak bir soru destekleme alımları akla yatiyo evet ama düşük gelirlilere yapılan yiyecek yakacak yardımları yani sosyal yardimlar dolaylı transfer harcamasina giriyo
-
@kpssa 70 kurali.sonucu bulduysan nasi hesaplarsan hesapla ne onemi var
-
@kpssa Onu bilmiyorum ben büyüme sorusunu attım.
-
birincil gelir dağılımı-ikincil gelir dağılımı diyen arkadaşlara söylüyorum. Soruyu okudum hiç şıklara bakmadan aha fonksiyonel gelir dağılımı dedim ama şıklara baktığımda fonksiyonel gelir dağılımı şıkkını bulamadım sonra resimde görülen not aklıma geldi yani cvp birincil gelir dağılımı
-
@safiTÜRK69 ben dün bakmamıştım bugün soruyorum ne var bunda? Burası açık bi platform diil mi? Dün bakmadım bugün emin olmadığım bi kaç soruyu soruyorum
-
@economistic yok bursa. Ters köşe yaptım
-
@duranvarlık yenileme dese bile 549 yeni alınan malda değil amortisman kaydında kullanılır.
-
@ucanizmirli epey ters olmus hocam
-
@Mmrtz Ben aradım bir saat önce GİB'i; sınav bölümüne önlendirdi...sınav açıklama tarihi ile ilgili bir bilgi veremem dedi...bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yok dedi...umarım dediği gibi olmaz görevlinin...bugün açıklansın bu yıl çok değişik bir yıldı sabrımız kalmadı
-
@ucanizmirli neden cvp bu diye kesin ve net konuşuyorsun?