2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ALPERCANDAN soru kokunde ttk diyomuydu acaba ya temimat senedi ve ipotekli borc senedi seklinde iki farkli gorus mevcut.
-
@endeks aynen başlığındada hiç bişey yok. Kimsedende ses çıkmıyor.
-
@by123 eyvallah hocam. ttk yazıp yazmadığını bende bilmiyorum ama teminat senedi yaptım ben.
-
@ALPERCANDAN bende o yapmistim ama ttk diyosa ipoteklimi olir diye dusunuyorm kendimce. İnsallah teminattir deyip dua ediyorm sonra
-
@alperen-turkuaz valla bursa çok konuşuluyor ben şöyle yaptım böle yaptım diyede antalyadan hiç ses yok.
-
@Kullanıcıadi sağol yarı mamul değildir o direk bilanço hesabı olmuyor muBaşka birşeydir herhalde
-
@Merve90 sizin bir tahmininiz var mı benim çevremden kimse yok antalya yazan bütün arkadaşlarım ankara yazdı o yüzden kiyaslama yapamıyorum
-
Bir büyüme sorusu?var mıydı?
-
@De_lorean 70 kuralı sorusu. 14 olacaktı cevap.
-
Konyacılar doğru sayıları nasıl
-
Büyüme sorusunun cevabı neydi (bir senede %5 büyüyorsa kaç senede iki katı büyümüş olur gibi bişeydi )
-
@nefiseok 14
-
GİB salıyı çarşambaya bağlayan gece 00.00 'da açıklamalı bari bunu çok görmesinler bize...
-
Gib'in ışıkları yanıyormuş arkadaşlar,facebookta bir arkadaş paylaşmış bakarsınız bu gece gelir
-
@ALPERCANDAN hah ok yanlış yaptığım İyi hatırlattınız
-
Lm sorusu vardiya ben onu para arzı artınca faiz düşer yaptım cvp ne acaba
-
@slhylmz kişiler arz edilen paranın tümünü talep eder olacak
-
@slhylmz insanlar bütün parayı talep ederler olacaktı hocam.
-
@slhylmz Ben de faiz düşer yaptım.Faiz esnekliği sonsuz diyordu.LM yatay eksene paralel IS'de dik yaptım (Keynes) Para arzı artınca LM aşağı kaydırdım faiz inince işaretledim
-
@Pigou33 lm yatay oldugunda saga sola asagi yukarı kaymaz . Lm nin yatay olması para politikasi sonucunda faiz oraninin değişmeyeceği anlamina gelir . Eger ıs yi etkileyecek bir politika uygulansaydi yine faiz orani ayni kalir y degisirdi