2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylin ortak defiler ile ilgili şık olacaktı cevap ama diğer şıkları hatırlamıyorum.
-
@ALPERCANDAN tövbee bi türlü hatırlayamıyorum neyse bakalım
-
Şu sonuçlar bi an önce açıklansaydı iyi olurdu her soru tartışmasında yanlış soru sayımın artmasından sıkıldım bi umut beklemekten de sıkıldım GUY gidecek gibi bu gidişle KPSS gitmese bari derste çalışılmıyo işin kötü tarafı.
-
O zaman bi tahminde ben bulunayim. Ankara bursa antalya 80de kalır. Diger iller 74 78 arası.
-
@by123 peki teminat ttk da var mı ?
-
Arkadaşlar a ve b gruplarında sorularda farklılık var mıydı
-
k=vergi kalktiktan sonraki sermaye değeri
g=yillik getiri
t=indirilen vergi
f=piyasa faiz haddiformül. k=g (1+t)/f
k=10.000(1+0.20)/0.10
k=120.000 değil mi ?? -
@guy225 ciddi ciddi soruyor musunuz bu soruyu?
-
@lessismore Allahım ne soruymuş biri cevap yazıyor hahh tamam 120000 miş diyorsun sonra biri yine cevabı yazıyor 100000 diyor sanki tez çürütüyoruz ... sizin formül daha mantıklı geldi...
-
@mehlikasultan hocam paretoda da baska sekilde çözülmüş. ordaki formulde de 120.000 cikiyor yazari 100000 nasil bulmuş anlamis degilim
-
-
Arkadaşlar bu kar dağıtımda banka yapmıştım ben kasa yerine banka yı mı kabul ediyorlar Banka nerde geçiyor ya direk onu görünce peşin ödenen varmış bide onu görmemişim fakat banka nerde kullanılıyor
-
-
@economistic hmm çok ezberci yaklaşmışım demek ki okuduğum notlarda banka yoktu hiç diyerek işaretleyip geçmiştim ya sağol
-
@Grimmjow ikili kayit yaparsa, once ortaklara borclar yapip taahhut yapiyor yedeklerden, ikinci kayitta da odemeyi gerceklestirme kaydi. kar dagitim sorusunda kullanilmayacak hesabi soruyorsaniz boyle, imecede bu sekilde kayit vardi.
-
@economistic peki o halde ortaklara borç yerine banka yazarsak banka alacaklı olur. AKTIF HESAP KAYIT YAPARKEN NASIL ALACAKLI OLUYOR? AYRICA TAHAKKUK KAYDINDA BANKANIN NE işi var. Ezbere konuşmayalım ikiside yanlış derseniz anlarız aksi halde bu dediğiniz doğru değil
-
@economistic o kadar muhasebe sorusu çözdüm bankadan ödemenin öyle direk alacaklı olduğu bi hesap da görmedim
-
-
@economistic siz çok hakimseniz burda ne yapıyorsunuz... Yoksa müsteşar filansinizda bizim mi haberimiz yok... Geciniz... Kurum bankayi var kabul edip doğru cevabı o şekilde de açıklayabilir lakin bu onun doğru olduğunu göstermez...
-
http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Maliyet Kayıtları.pdf
7a secenegine gore isci ucretinin kaydinda kullanilacak hesap sorusunun cevabini bilmiyorum ama burada dosyada 11. sayfada direkt iscilik gideri diye almis, genel uretime ise baska giderleri almis.