2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bahsedilen soruda 193 peşin ödenen vergi ve fonlar yok muydu ? Varsa o da aktif karakterli bir hesap değil mi ?
-
@2016mağduru hocam soruda yanlıs hatırlamıyorsam üretim bölümünde çalışan şeklinde bir ibare vardı. O sebeple muhtemel cevap direkt işçilik giderleri olmalı diye düşünüyorum
-
Kar dağıtımı sorusu peşin ödenen vergi olacak face de İlhan kilic çözdü
-
haftaya açıklanacak diyorlar face gruplarında.
-
@wagner evet uretimdi, buradaki ornek de fabrika, yani uretim.
-
@2016mağduru genel uretime iscilik maliyeti alinabilir ama su sekilde uretimde aktif olarak calisan degil mesela arastirma icin gelmiş personel yada muhasebe departmanin da calisan personel gibi.soruda net olarak belirtmis uretim faaliyetinde calisan diye bu sebeple direkt iscilik olmali
-
@by123 ttk ya göre diyordu
-
@friedman98 acaba link var mı ?
-
-
@James-Buchanan KPSS Alan grubundan sonra açıklasınlar yok daha neler 10000 tane insan 2000 kişilik kadro için umutla bekliyor bi an önce açıklanır inşallah
-
Insanın kendi fikri olmalı. Mesela itiraz edebilmeli. Illa bir hoca öyle çözdü diye bunu sorgusuz sualsiz doğru kabul etmemeli. Kabul etmemek işe yaramasada insan kendine saygisindan rahat etmemeli. Ben hocalara saygı duyuyorum ancak onlarda çoğu zaman kendi aralarında celisiyorlar. Bu sebeple ben herkese itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
-
@endeks valla ben antalya yazan bi 4 5 kişiyle konuştum ortalama 20-25 yanlışları vardı. Ama 5 kişiylede bütünü göremeyiz ki. Geneli nasıl öyle çok bi yorum bi anket yok.
-
@lessismore vergiyi kaldırıyor vergi kapitalizasyonu diyor sonrasında 10000 faiz geliri elde etti diyor bu yüzden bence vergi alınmıcak ve ben 100000 yaptım bu yüzden
-
@friedman98 aynen peşin ödenen vergi değil ödenecek vergi ve fonlar olmalı şirket açısından
-
@Ayşem facebookum yok giremiyorum. Nasıl peki durumlar?
-
@Priss hocamm nasl güzel haberler veriyorsunuz hem inş. düşük kapatr
-
@Merve90 genelde 80 82 aralığında yığılma var
-
@Ayşem hayırlısı bende en yüksek sınava çağırdığı puanda kapatır diye düşünüyorum.
-
@Merve90 aynen bencede daha yüksek olmaz artık hepimiz için hayırlısı olsun
-
Face de hangi gruptan takip ediyosunuz