2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@halilhy bundan dolayı likidite oranı 1/3 olacak değil mi
-
İyice çorba ettiniz vallahi... herkesin işaretlediği yanıt doğru oldu bitti gitti tamam
-
@Tyfnz likidite oranı cevabı 1/2 kesin yani tartışmaya açık bir mevzuu değil
-
@James-Buchanan şu programı Bize de deyin ya manyak olduk gire çıka
-
google play e "web alert" yazın. gib sınav duyuruları sayfasının url sink kopyalayıp yapıştırın. yenileme aralığını da every minute yapın. bildirim sesini de ayarlayın bu kadar.
-
@James-Buchanan iphone için?
-
@fiendish duyuru yapılan yerin alt tarafında mobil uygulama yazıyor ordan indirebilirsin
-
100 bin kaptilizasyon sorusu nedir netleşti mi?
-
@James-Buchanan Eyvallah
-
@brkmrv bende i phone yok. ios store ye yazın orda varsa vardır. hiç kullanmadım i phone.
-
@vmy uygulama varda bildirim yapmışlar duyuru geldiğinde haber veren onu merak ettim arkadaş açıkladı sağolsun
-
Bu sorulara ıtıraz olayı nasıl oluyor bilen var mı ? Sımdı facebookta gördüm birisi inönü savasını 2.olarak belirtmiş tbmm yi belirtmemiş dedi mantıklı geldi. Soruları tam olarak göremediğiniz için konusulanlardan da derleme yaparak ıtıraz etmeyı dusunuyorum. Bilgi almak için aradım açmadılar.
-
@akerlof İyi de TBMM kaç kere açılır birinci TBMM işte...Benim fikrim bu
-
@akerlof buna da mi itiraz etmisler bence komple sinava iptal edelim olsun bitsin. Google'a yazinca tbmm nin acilisi diye tarihi cikiyor. 2.inonu savasi yazinca da çıkıyor.
-
Öyle yapmayın herkes yanlış yaptığı sorular için başvursun komple sınav iptal olur böylece. Bu ne arkadaş her yanlış yapan ben iptal ettircem diyo. Burda bi tarafımızı yırttık sadece imece çalışmayın taklaya gelirsiniz diye ama dinleyen kim
-
@ucanizmirli bazılarınız süreç sonunda taklacı güvercin olarak işe başlayacakmış. Krizi fırsata çevirmek diye buna derim
-
Kapitilizasyon sorusu ne alemde bir artı koyalım mı 100 bine️
-
@De_lorean diego dur allahini seversen zaten ortalik karışık sinav iptaline gidiyor işler
-
@ucanizmirli aynen arkadaşım : ) burada ben kpss için konu tekrarı yaparken 10 gün kala insanlara imeceyi 15000 kere çözün diye strese sokanlar şimdi nerede acaba? Ve benide.Imece evet çözülmeli onunda katkısı oluyor az çok konu bütününü görüyorsun ama yeterli değil.yine bi kaç soru geldi bakmak lazım çünkü bir soru bile önemli ama yeterli değil artık.Şimdi herkes yapamadığı soruya iptal peşinde.onlara kalsa gib 5 soruyu iptal ettim diye açıklıcak böyle olduğu nerede görülmüş.
-
Soru tartışmak istemem.Bu Danıştay temyiz ilk derece sorusu,iktisatta ölçek ekonomisi olmama,maliye de kollektif vergi ödemez.Bu soruları az çok şıkları veya içeriğini hatırlayan var mı?