2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Alperiniz Kamuya yararlı dernek yazmadığı için ben senin gibi algılamadım
-
bu da benım topladıgım kadarıyla sorular
-
Bu gece çalışıyolar mı geliyo mu sonuçlar???
-
@Priss bu gecemi o gece
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Sonuçlar hazır herşey hazır puanlar belli ama son kez üstünden geçilecek %60 bu gece % 40 yarın deniyor
-
@Alperiniz philipsi ne kabul ettiniz cvbi hocam yanlis koymussunuz merak ettim de
-
jddjjdjddjjdjd
-
@by123 ben yeni klasık olan şıkkı yapmıstım. ama moneterist olan cevabı dogru saydıları ıcın eksı koydum
-
@Priss nolur bu gece olsa ya insallah kazanmisizdir. Her gecen an artiyor. Puanlardan haberiniz ne durumda hocam cidden 75 i bulan yerler varmidir.
-
Çok yüksek kapatan il var mı hocam bilgi alabildin mı @Priss
-
danıştay dava dairesinin ilk derece ve temyiz merci olarak verdikleri kararlar kesindir diyordu . Yanlış olan bu cevap . Çünkü temyiz mercii olarak verdikleri kararlar kesin ama ilk derece mah olarak verdikleri karara karşı danıştay dava daireleri kuruluna temyiz edebiliriz
-
@Ülkü teşekkür ederim ulku umudumuz kirildi yani.
-
@mahmut8728 arkadaşlar elinizin altında internet var bi yazın bakın idari yargıda yürütmenin durdurulması hangi durumlarda açılıyomuş öğrenin. Bakın ne diyo resimde "iptal davalarında" diyo
-
@holywind geliyor onlarda
-
Sonuçların açıklanması söz konusu arkadaşlar bu gece farkinda misiniz? Hala daha soru tartisan arkadaslari sükunete davet ediyorum bi durun yahu nerde ay hadi inşallah açıklanırlar falan
-
@wesley10 açılabilir diyodu kardeşim ben doğrusunu yazdım karışmasın kafalar
-
Arama motoruna kollektif şirket kurumlar vergisi öder mi diye yazınca gerekli şeyler karşına çıkacak.Ben bildiğim halde emin konuşamıyorum ama yanlış bilgiyi gerçekmiş gibi yazıyorsunuz.
-
@ucanizmirli Danıştay dava açılamaz olan mı diyorsun.
-
@De_lorean böyle miydi cvp unuttum ama danıştay ilk derece ve temyiz mercii ile başlayan cvp işaretlenecekti