2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Fişek-MORGEN sağol kardeşim . Bir daha yazmam:)
-
Ben anlamıyorum anlamıcamda hiçbir mantıklı açıklaması yok başvuru tarihi belli olan ilan neden verilmez bu ne gizlilik ya acaba şehirleride başvuru tarihine kadar her gün bir tanesini tek tek mi söyleyecekler ...
-
Şunun şurasında cumaya ne kaldı ki?
-
@karakalpaklı cuma oldu zaten
-
@miss-smith Gün 24 saat ama.
-
Bu haftaya dair olası sistem değişikliği için resmi gazeteye bakarız. Bize ilan falan yok arkadaş. Ne kadar uzattilar böyle yaaaa
-
@miss-smith ben miss mantık ne diyorsa katılıyorum
-
@karakalpaklı kardeşim fotoyu gördüm gülerek yatmaya gidiyorum.
-
@Fişek-MORGEN Iyi uykular dilerim kardeşim.
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Şunun şurasında cumaya ne kaldı ki?
İstemsizce titredim fotoyu görünce..:)
-
Atabey sulama birliği 10 işci ilanı bile geldi sen gelmedin. Neden?
-
atabey sulama birliği kaç katını çağırıyo mülakat kaç katı kalacak acaba
-
-
@karakalpaklı gece gece azeri hatırlattın çok sağol. dert sahibi olduk gene sayende:))
-
@kzxp Insan derdi kadardır, derler. Allah derdin de hayırlısını versin.
-
1044 kişi kyk ilanı yine lisans mezunlarını sevindirecek en azından orayı kazanıp kpss hazırlanmaya devam etme planları yapanlar için ilaç olacak hayırlısı olsun düşünenler için bu devirde güzel fırsat
-
İlleri de kestirmek çok zor değil gibi..Ankara,İstanbul,Eskişehir,Kayseri,Sakarya..Bu beşli banko kupona yazılır..
-
@totti 75 iş yapmaz demi .
-
sayın yetkililer bugün kazandığınız sevap pointleri katlamak istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz! İşte fırsat hem Cuma hem kandil hem de teheccüd zamanları. Bu fırsatı kaçırmayın! Hadiiiiiii!
-
@senendeksi kardeşim adamlık dersi olsa , sınavında senin adın sorulurdu. adamsın