2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
tamamen cahilliğimden soruyorum. ilanla sınav arası 45gün şart mı. yani arttırılıp azaltılabilir mi?
-
@ruhfakiri bakan mayısta sınav diyor tarih yok
-
@oguzidane Allah razı olsun.
-
@kzxp gümrük açıklanırsa bişeyler olabilir ama başvuru tarihleri çok ters olmuş özellikle öğretmenler başvurup kendini garantiye almak isteyecektir..
2017nin ikinci yarısında gelseydi olabilrdi ama nasip tabi -
@kzxp 10 katı olursa iş yapar, benim de 75. ilan gelince direk 10 sayısını arayacak gözlerim
-
@lal olur mu olur.ben artık mayıs sonuna kadar beklememeye karar verdim:)
-
@totti beklentim yoktu zaten p3 ten. duruyo öle:)
-
@oguzidane kardeşim p3 75 benm. alan 82.6 . kyk için sormuştum arkadaşa.
-
@kzxp resmen ezdin beni. bari ben soruyum sana, benim 75 iş yapar mı peki(:
-
@oguzidane o değil de başvursak kazanır mıyız acaba bunu
-
@senendeksi nasipte varsa olur. çok meşakkatli bir yol ama
-
@oguzidane yok be ne ezmesi kardeşim estağfrullah. Guyda puanlar dağıldığı için şansın var tabiki. tek liste olsaydı zor olurdu . iyi bi il tercihi yaparsan neden olmasın.
-
@kzxp ya her türlü süpriz oluyo il. o yüzden samsun yazacam her türlü. ama il tercihi olacağını sanmıyorum bence kesinlikle değişti. geçen sene görmüşlerdir nası hak yendiğini. sadece 10 katı olma ümidiyle bekliyorum. eyw
-
yarın süpriz yapıp ilanı vermezlerse bu ilan işi pts ye kaldı.Olsun be en azından kesin başvuru tarihini biliyoruz.Bu da iyi birşey
-
@ruhfakiri ilan gib in sitesin de yayınlandıktan sonra en az 30 gün geçmeli.başvurular alınıp isimler ilan edildikten sonrada 10 gün geçmeli.yönetmelik değişmeden herhangi bi şey yapamazlar.yani hafta sonu olacaksa 13-14-20 mayıs üç tane tarih var.link http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.13271&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=gelir idaresi
-
@oguzidane 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kzxp ya her türlü süpriz oluyo il. o yüzden samsun yazacam her türlü. ama il tercihi olacağını sanmıyorum bence kesinlikle değişti. geçen sene görmüşlerdir nası hak yendiğini. sadece 10 katı olma ümidiyle bekliyorum. eyw
8 senedir göremediklerini geçen sene mi görecekler hocam?
-
Resmi Gazete hala yayınlanmamış değil mi arkadaşlar. Giriyorum bugünkü resmi gazete yayınlanmadı diyor. Yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum.
-
şimdi gece glmeyen ilan yarın ögln gelrmi
-
@WilliamNiskanen aynen yayımlanmams
-
@İnmyheart Neden gelmesin ki?:)