2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Daha neyi bekliyorlarrr yaaa. Vallaa tükendim.
-
kyk geldi
-
@oguzidane konuşmayı duyunca bende öyle hissettim ki seçimi düsundüğümuzde daha çok kisiye umut olur 10 kat
-
Daha bugunun ılanları gelmedı kı
-
iyi de resmi gazete çıktı mı.
-
Kyk geldi gele gele
-
@karakalpaklı ben edeyim gel başkan ama yozgat ilanda olmaz
-
@avocation dpb ye bakılıyor
-
@kzxp 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
82.6 ile yozgat gelirmi arkadaşlar?
Arkadaşlar bu iletinin hakkı sadece -2 mi. teesüf ediyorum ve kınıyorum sizi:))
-
Bir hayli sınava giren biri olarak söylüyorum hiçbir kurumun yazılı sınavı Kpss A kadar adil ve adaletli değildir.
Hele guy sınavındaki soruları görün kpss Ada 70 alan biri çok rahat 90 alabilir o derece diyeyim size.
5 kat 10 kat konusunu tartışıyorsunuz ya size şu kadarını söyleyeyim yapılan saçma sapan guy sınavından sonra formalite icabı yapılan birkaç dakikalık mülakattan sonra değil 5 katı sınava girmeyi yazıyla yazıyorum dikkatli okuyun 2 kat giren kişi sayısına bile fazla dersiniz.
Kurumlar arasında açık ara en fazla saçma sapan soruların sorulduğu ve hemen hemen torpilin en fazla döndüğü bu yerde inanın 2 katın mülakata kalması bile çok fazla. -
öğrenciler bekliyordu, ilan gelmiyordu.
-
Herkesi memnun etmek için yapabilirler
-
@kzxp bugün herkesin keyfi yerinde kimse eksi vermez
-
ilan yine yarınlara kaldı:(
-
Başvuru tarihi belli olan bir ilan var ve onu bize göstermiyorlar
-
bu gece de mi gelmedi ilan kesin bilgi mi
-
bu ilanda çsgb bakanının dediğine dönmesinde bknz. "haftaya pzt salı gibi sgk uzmanlık mülakat sonuçları açıklanacak" (açıklanmadı!)
-
@hope kpss ücret günü bi bitsin ozamana saklıyorlar bence
-
Iyi geceler dostlar olan yarına kaldı belli ki
-
@kzxp 80 üstü puanımla şuraya girebilir miyim dersen eksiyi verirler. Çünkü bu puanla zaten nere yazsan gelir