2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyan-gelmiş aynen mezuniyet tarihi önemli.
-
@Fişek-MORGEN mezun gozukuyorum ösym de 2015 mezunuyum ama hala diplomalar imza asamasinda
-
@ddguy boşver diplomayı derse hadi:)
-
@ddguy ne zaman olduğun ay ve gün olarak yazoyorsa sıkıntı yok
-
@guyan-gelmiş aklıma takıldı ya @Fişek-MORGEN yazıyo hocam sağolasın
-
@ddguy insan ilanı görmeden de motive olamıyor ki sana diyorum da ben de çalışamıyorum
-
Bi tanıdığım abinin, bulunduğum ildeki vergi dairesi müdürü çok samimir arkadaşı. o müdüre Ank.daki tanıdığını arattık sistem hakkında bşy öğrenebilir miyiz diye adam umreye gitmiş ya. Bu kadar olur
-
@turkkızı ilan ne zaman gelirmiş ki onuda sorsaydınız
-
@sametuzeyir işte sorcaktım da adam umreye gitmiş ulaşamadık. Neyse zaten bi kaç güne düşer inşallah
-
@ddguy başvuru yaparken lazım değil. Mezun olmayanlarda başvuruyor. Mülakat için isteniyor sadece
-
Bakınıyorumda herkes çalışıyor sanki
-
@Ekonomist63 herkes yardırıyor ama yıpratmamak lazım kendimizi malum hızlı giden atın .... seyrek düşermiş:)
-
@Fişek-MORGEN nasıl önemli değil kardeşim.:}
-
Arkadaşlar ilan bugün gelmezse pazartesi ye mi kalır yoksa haftasonu da gelme ihtimali var mı
-
@turkkızı ne güzel işte deseydin ya bize dua etsin
-
bugun gelırmı ya bu ılan
-
@İnmyheart bence saat 24.00 da gelmez hocam uykusuz kalmayın
-
@Umutlu-bekleyiş bizzat kendisiyle konuşabilsem derdim:)
-
Gecen yıl öğleden sonra gelmişti diye hatırlıyorum ama yanlışta olabilir tabi
-
Arkadaşlar merhaba,
15 Şubat tarihinde 14 Mart'ta ilan 1750 olacak diye bir duyum paylaşmıştım. Sonrasında hayal kırıklığına uğradım elbette ama nihayet biraz gecikmeli ilan geldi. Ben sınava hazırlanan değerli arkadaşlara başarılar dilerim. İl tercihi tek olmayacağı konusunda bilgiler geliyor ama kesin değil elbette. Uzun zamandır sistem değişeceği yönünde bilgiler alıyoruz ama bir türlü olmadı bu alımda olma ihtimali yüksek gibi. Emin olmadan sadece duyumumu paylaşıyorum. Tekrardan başarı dileklerim iletir muvaffakıyetler dilerim. Saygılarımla...