2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@diyar cogu kisinin sinirlerini bozan cevaplar verip faydanin dokundugunu saniyo olman da uzucu..zaman kaybi oluyo derse dönuyorum..kolay gelsin sevgili diyar.
-
@1903bjk iyi çalişmalar
-
Gib hala çalışmalar dewam ediyor diyor:) sanırım ilanı da sayın bakan twitter dan verecek:)
-
@diyar susarak insanlara daha yardımcı olabileceğini düşünüyorum yazdıklarını çok antipatik buluyorum ki eksilerden anlaşıldığı gibi çoğunluğunda öyle düşündüğü ortaya çıkıyor
-
2015te 19 ekimde başvuruları başlayan sınavın 7 ekimde ilanına çıkılmış. Sn bakanımızın dediğine göre başvurular 10 nisanda başlıyorsa NERDEEEE BU İLAAAAAAN
-
@Grimmjow gurur duydum
-
@diyar tanıdığım psikolog var yardımcı olabilirim
-
Anneme de burayi ogrettim gun icerisinde ilan geldi mi diye beklemede kadin Dersaneden geldim, ben daha kapidayken ilan daha gelmedi diyor. Ah be gib, ne hallere dusurdun bizi️
-
@hkkcndr hocam biz o.üstü bir sene yaşadık. O yüzden normal süreç işlemez bence.
-
-
@turkkızı vallaha hocam bu işlettikleri süreçle biz genç nesilleri 10 sene yaşlandırdılar orası kesin..
-
@hkkcndr Bilirim... Kitaplarımdaki gözyaşlarım şahittir buna. Zahmetsiz Rahmet olmazmış. Çok zahmet çektik, Rahmeti de yakındır evelAllah
-
hayır o değil de, siteye bakmaktan ders çalışamaz oldum:) bir sgk bir guy .. çalışma şevkimi kırdılar
-
@turkkızı Aminnn Allah herkese emeğinin karşılığını versin..
-
Yav halen ilan nerde diyen var vallahi şaka gibisiniz. Ne zaman gelirse gelsin farkeden şey ne? Zaten başvurular ayın 10 unda başlıyor daha ne diye evham yapıyorsunuz. Vallahi utanmazsalar sınav olmayacak diyeceksiniz. Bi rahatlayin artık bizatihi bakan bey açıklama yaptı sınav gelecek diye daha ne söylense tatmin olacaksınız acaba
-
@malthusss biz illeri merak ediyoruz
-
@malthusss kusura bakmada bence sende saka gibisin:) tahmin edersin ki bizler de zekaya sahibiz ve bakanin aciklamasindan sonra ilanin gelecegini biliyoruz️ insanlarin heycani hangi iller acicak vs seklinde, benim acikcasi o sekilde en azindan. Hakkinda ufacik dusundugun zaman dogrusunu bulabilecegin seyleri yargilamadan once bir dusun,istersen sonra yine yargila..basarilar
-
@malthusss bunca zaman o ilanı görmek için bekledik bı yıl herşey alışılmadık oldugu için yadırgıyoruz. Başvurunun hangi sistemle olcağı çok çok çok önemli kaygımız bu.
-
Benim soylediklerimle sizinkiler ne alaka burda bulunan herkes illeri ve sistemi ziyadesiyle merak ediyor buna kimse laf edemez ki. Benim söylediğim halen ilanın olmayisini sınav olmayacakmiya bağlayan var buna kızıyorum. Otur hacı dersine çalış zaten heppimiz heyecanla bekliyoruz. Soylemim ders çalışmanız adinaydi ama halen illeri merak ediyoruz diyen var 16 aydır hergün bunu bekliyorduk ama şükürler olsun ki geldi. İllerin belli olması da bi kaç güne bakar içiniz rahat olsun ama gene de siz bilirsiniz
-
@miss-smith evet