2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@wagner bu belirsizlik beni öldürecek ya
-
Bence ilan cuma namazindan sonra hic bir degisiklik olmadan ayni sistemle gelir
-
Vallaha çıldırcaam.. Bu nasıl iş yaa Hâlâ ilan yok ortada.
-
@wagner iller hakkında bilginiz var mı
-
daha önce defalarca duyum verdim hiçbiri tutmadı ama bu seferkini teyit ettiremedim sadece benim kulağıma böyle bi bilgi geldi bilin istedim.kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum.duyumda şu ''en geç haftaya cuma ilan gelecek''
-
@honeybee malesef.
-
@diyar en geç haftaya cuma geleceğini bilmek için duyumcu olmaya gerek yok. 10 nisan da başvurular başlıyor. Herhalde en geç haftaya cuma gelecek
-
CB'na yazdığım mektubun cevabı gelmiş. Postacı, Maliye Bakalığından geldi deyince kalp atışlarım hızlandı ya
-
@turkkızı bana da geldi mektup. Ama icini acmislar maliyeden geliyo ya kesin merak ettiler kim bu diye. Halbu ki issizin biriyim
-
@TugayÇ benim zarfın ağzı da açıktı.
-
@Keymarsh elden geldiğince saçma sapan yazmaya çalıştım ama yinede ciddi olmuş herhalde.(duyumlarım tutmadı...teyit ettiremedim...mesuliyet kabul etmem)
-
Banada cevap gelmiş
-
@turkkızı ben de yazmıştım bana niye cevap gelmedi , ne yazmışlar
-
@diyar tum iyi niyetimi israrla korumaya calistigim halde artik burdaki insanlarla dalga gecmeye calistigini dusunmeye basladim..farkli olmaya calisirken komik ve itici oluyosun..bil istedim.
-
Bana da bakanın açıklama yaptığı gün gib den cevap gelmiş
-
@aylin ihtiyaç olunca alcaklarmış
-
gib'i arayan var mi ilana ne zaman cikacaklarmis. artık onu da bilmiyorlarsa kalksın gitsinler ya.
-
@1903bjk şimdi bak sayın iyiniyetli bu forumda kaç kişiye faydan dokundu yada sorularina cevap verip yardimci oldun?bu konuda benim yazışmalarına bakabilirsin
-
@vmy hadi bugunde sen ara bakalım
-
@ddguy dakkam yok ya odemeli atiliyor mu