2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@diyar hocam teşekkür ederim aslında tam olarak anlamaya çalıştıgım buydu kimseyi üzmek gibi olmasın ama kpssden sonra ama açıklanmadan önce olma ihtimali agır bastı bende. eger yönetmelik değişmeyecekse tabii
-
Hale bak yahu! Tam anlamıyla; mutlu insanlar çoktan uyudu, biz hala ilan bekliyoruz.
-
@karakalpaklı geleck ılan geceden gelıyo sanıyodm nıye hep 12 yı beklıoz o zmn
-
@İnmyheart Sanıyorum guy hep gece geldi. Fakat ilanı gün içinde gelen sınavlar da var. Yarın öğlen gelmemesi için bir neden yok. En kötü yarın gece gelecektir ama öyle umuyorum.
-
Sayfayı yenilemekten parmak kası yaptık insafsız gel artık gözümüzle de görelim!
-
Ben kpss ye çalışıyordum aralarında çok fark yok ama sanırım 2 kere imece bitirsem yeter yada yeter mi p35 puanım 83,69 netlerim hukuk 17,5 iktisat 10,75 maliye, 19,5 muhasebe 17,25 5 aydır da kpss çalışıyorum ama guy deneyimim hiç yok imece mi çalışayım yoksa normal devam mı edeyim kafam karışık
-
Kpssden devam et. Iktisattan eksiğin var sanırım, konuları bitir. Biten derslerden her gün soru çöz. Günlük olarak da imece çöz.
Nacizane fikrimdir. -
@karakalpaklı kardeşim yeni 2017imc gelince pdf olarak atarsın sana güveniyorum.
-
@karakalpaklı seni takip de ettim.Özelden yazAr haber verirsin sana zahmet.
-
^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•^•~
__\~~^•^•^•^•^•^•^•----------___~~~~~~^•^•^•^•^•^•^•^•^•^^•^ -
@karakalpaklı Aynen iktisatta hiç makro 4 lü falan filan bakmadım sadece mikro ve Türkiye ekonomisi baktım sağolasın birde şunu merak ediyorum guydan toplam kaç doğru yapmak gerek ilden ile değişi ama asgari granti rakam kaç olur genelde
-
@ShankS asgari 80 doğru.
-
@ShankS 2015 düzeyinde olursa 85 bile yetmeyebilir
-
100 soruda 80-85 arası doğru bayağda varmış, çantada keklik diye düşünmemek gerek, sonuçta alan soru kaçırmaya ve dikkatsizliğe çok açık bi bölüm Allah yardımcımız olsun. İller, sınav sistemi vb şeyler bi netleşseydi artık da bizde önümüzü daha net görseydik.
-
Sınava başvuru yaparken diploma lazım mi ya daha bizim diplomalar çıkmadı da geçici mezuniyet belgesi mi almam lazım e devletten aliniyo mu bi bilgisi olan var mı
-
@ddguy normalde e-devletten alınan geçerli oluyor ancak bazı kurumlar sorun çıkartıyor onun için imkanın varsa geçici mezuniyet belgesini okuldan al.
-
Gib insan kaynaklarıni arayan oldu mu?
-
@guyan-gelmiş başvuru yaparken lazım yani demi mülakat için mi lazım yoksa
-
@ddguy sistemden sadece form dolduruyorduk benim hatırladığım sınav için gerekli değil diye biliyorum.
-
@guyan-gelmiş tamamdır başkan sağolasın