2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith o zaman iş başka ben yeni sistem geldi diye bildiğim için sordum.
-
Eski sistem 5 katı yazılı 2 katı mülakat tek il seçimi işte
-
@ddguy ben neden bu kadar rahat olamıyorum yaa sence:)
-
@turkkızı boşuna kasiyosun kendini nasip mevzusuna dayan ben öyle rahatliyorum yoksa insan kafayı yiyo nasipte varsa senin ekmeğin varsa bu kapıda o rızık sana ayrildiysa senden başkası yiyemez rahat ol
-
@safiTÜRK69 hocam kaynak nedir?
-
@avocation kaynağı çok sağlam her ne dediyse çıktı yani ben inanıyorum safiturk e
-
@ddguy @safiTÜRK69 ün duyumları mı @Priss in duyumları mı çıkıyordu ?
-
@miss-smith ikisinin dediği de çıktı ikisi de aynı şeyleri demisti
-
Kaçla kapatır gibi makul ve iyi niyetli bir soruya bile tahammülünüz kalmadı mı dostlar nedir bu galeyan? Adam senden direk rakam istememişki tahminen kaçla kapatır anlamını çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek. Herneyse değerli dostum adınızı unuttum ama benim öngörüm 5 katı çağrılacaksa ki yüksek ihtimal öyle olacak puanlar 76-80 aralığında değişir 76 biraz daha düşebilir duruma göre ancak 80 en fazla 0.5 puan yükselir benim tahminim
-
@ddguy ne gibi mesela?
-
@Priss aksama mesaleleri yakalım mi sende de hadi güzel bi şey tam olsun
-
@ddguy Ben olsam yakardım
-
@Priss bu gece gelıymu ılan
-
@Priss Hocam iyi güzel diyosun da hangi ilin ne kadar alacağı dahi bilinmiyor. Geçen kimisi 73le kimisi 79'la kapattı. Şimdi bu belirsizlik içinde sadece "Kaçla kapatır?" sorusu ne kadar anlamlı?
-
@Priss yeap yaktim o zaman ordan gözüküyo mu
-
@İnmyheart Değerli dostum %90 diyorum ama %10 gelmeme ihtimali de var
-
@ddguy muhakkak öyle de işte. Allah gönlümüzdekileri nasip etsin
-
@karakalpaklı Oldukça anlamlı değerli dostum. Puanı nisbeten düşük olan kardeşlerimiz için bir tahmin bir öngörü oldukça anlamlı.
-
@Priss sen dıyosan gelır
-
@Priss Hocam mhuydan bi haber var mı sizi yakalamışken soruyum