2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss var mı bi gelişme sen de:)
-
@ddguy Meşale yandıysa burda daha fazla durmamakta fayda var ders çalışın genç dostlarım ilan bu gece gelmez pazartesi gelir pazartesi olmaz salı gelir ama gelir
-
@turkkızı 2 hafta önce bugünü işaret ettim dün Sayın Ağbal'dan açıklama geldi. Bu gece sürprizlere açık
-
Puanınız kaç olursa olsun sakın moraliniz bozulmasın siz tercihinizi yapın gerisi Rabbime kalmış hiç belli olmaz gelebilir sakın pes etmeyin pes ettiğinizde kaybedersiniz
-
@Priss ilan haberi çıkmadan önce daha rahattım ya ilan gelince strese girdim, yemeden içmeden kesildim)
-
@Priss Hocam iller ve sayılar belli olursa haklısın. Fakat şu an anlamsız. En azından ben öyle düşünüyorum.
-
@Ülkü Dostum sayı kesin 250 KPSS öncesi gelme ihtimali hala yüksek olmasına rağmen gün gün ihtimali düşüyor.
-
@karakalpaklı Saygı duyuyorum ne diyeyim
-
Havalarda bi kaçgündür kapadı. Ders çalışma ortamı oluştu bence:))
-
Bende bu gece geleceği hissiyatındayım. Yorumlara göz attımda kimse istanbulu yazmıcak sanırım ve tahminime göre en yüklü alımıda istanbul yapacak istanbul için +1 imece güncellendiğinde biz sosyal medya kullanmayan arkadaşlarla da paylaşırsanız çok seviniriz. Herkese iyi çalışmalar
-
İller için ;
İstanbul ve Ankara yüklü alımlarda başı çekecek Konya ve Antalya ihtimalleri yüksek büyük şehirlerden ayrıca il sayısı 25-30 arası değişecek bunun dışında inanın bildiğim il yok -
@Priss Yanlış anlama hocam. "Tahammülsüz" dediğin için söyledim bunları. Zira dün de bu tarz şeyler olmuştu. Sonra manipüle ediliyor.
-
@Priss Hocam peki bir sürpriz olup tek il seçiminin kalkma ihtimali var mi ilan geldiğinde
-
@Priss bak Ankara dediniz varya Ankara'ya puanım yetsin. Size bir cağ daha ısmarlıcam
-
@Ülkü Yok keşke olsa ama yok. Yani öyle birşey olursa inanın çok şaşırır ve sevinirim ama ihtimali %1 bile değil gibi
-
Benim puanın iş yapması için Ankara en az 400 kişilik alım yapmali
-
@turkkızı Puanın kaç söyle ben sana yetip yetmeyeceğini söyleyeyim
-
@thequeenoftheguy kardeşim imece de son sınav yok tuğrul hoca ulaşamamais haberin olsun eğer elinde imece varsa Mayıs 2015 sınavı varsa içinde yenisini almanıza gerek yok dedi tuğrul hoca haberin olsun
-
@Priss msj atıyorum hemen
-
@Priss Anladım neyse ilan gelecek ya en azından hiç yoktan iyidir bunada şükretmek gerek