2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ülkü Hayırlı olsun
-
@Priss bi daha sorayım 80 e ısparta gelir mi
-
@ddguy anladım teşekkür ederim cevap için. Son guy a girmiştim ama soruları da malesef hatırlayamıyorum sağlık olsun diyelim havuzdan gelmişti genel olarak. Ben imece ilk çıktığı hâlini bastırmıştım sonradan bazı kısımlarda hata var deyip hoca güncellemişti o linke eğer ulaşırsanız yani imecenin son haline bana mesaj olarak iletebilirseniz çok sevinirim
-
Kurum sınavının kaçla kapatacağı da önemli geçen alım da en düşük 81 en yüksek 85 vardı. 4 soru çok önmeli
-
@Priss izmirlıym ne ışstersen ısmarlarm
-
@diyar milletin hevesini kırma son sayfada ihtayaç yok diyorsun şaşırdım ankarada guy olan arkadaslarımın hepsi şikayetci personel azlığından
-
burda bi arakdaş vardı her söylediği yalandı her iletisi eksiliydi onu hatırlatıyor bana diyar
-
@ddguy ihtimal yüksek
-
@İnmyheart Hiç boyoz yemedim
-
@aylin tanımıyorum ama yalanı yoktu kendisinin
-
@köyün-agası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@diyar hangi vergi dairesinde çalışıyorsun şuan ankarada guy olan arkadaslarımda var seni tanımak istiyorlar
Şık hareketleri her zaman severim agam
-
@Priss benim puanım söylenilenler arasında bayağı düşük umuyorum ki sıralamaya girerim tercih döneminde sizi rahatsız ederim
-
@Priss istedıgın boyoz olsn
-
Arkadaşlar amacı sadece emek verenlerin moralini bozmak olan insanlara cvp vermeyin bence.. ya sabır de geç..
-
@Priss he gelmeme ihtimali de yüksek mi yani
-
Mesai bitti malum saat 5'i geçti.
Herkesin bu zevki tatmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Cuma günü mesai çıkışı insan mesut oluyor dostlarım inşallah hak edenleriniz de bu sevince mazhar olacaktır. Şimdilik herkese iyi akşamlar diliyorum akşam zamanım olursa sizlerle birlikte takip edeceğim forumu. Sürç-ü Lisan ettiysek bilmeden kalp kırdıysak da hakkını helal etsin. -
@Priss yav bana net bi şey de öyle git
-
@Priss Teşekkürler
-
@Priss iş çıkışı istiklal marşı okuyormusunuz
-
@köyün-agası Hahahah