2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss ağlarım bak
-
@ddguy Yav her ihtimal olabilir şimdi kesin diyemem ama ihtimal yüksek
-
@Priss okay sana küstüm şu an hadi git
-
@köyün-agası hiç bir memur yada müdür ihtiyaç yok demez.işe başlarsan daha iyi anlarsın.bide guy küçük yerde iyi olabilir ama ankara da bürokrasinin merkezinde eziliyor.
-
@diyar becayiş yap ya da evlen git o zaman ne işin var eziliyon da
-
@ddguy sınavlara hazırlanıyorum.beni gelir uzmanı sanıyorsan değilim
-
@Priss antalya olsun bizim olsun önceki ilanda düşük kapatıp herkesi sevindirmesine rağmen bu sene neden tercih edilmiyor ayip ediyorz ama
-
@diyar hem guy sun hemde guya mi hazirlaniyon ne Yaman çelişkisin sen
-
@ddguy acaba diyorum kurumiçi isteyenler içimize mi sızdı
-
@ddguy gelir uzmanı ya da guy değilim.kurumiçi yada kurumdışı guy bekliyorum diğer kurumlardan da puanım tutarsa olursa...
-
Arkadaşlar sınava düzenli tekrarla,günlük konulara iyi bakarsaniz başarılı olursunuz.Muhasebeyi özellikle mali analiz ve hesap tablosunu iyi çalışın.Iktisat için ise uluslararasi ve para bankaya iyi bakın.Maliye için tvs ve vergi hukuku kısmına iyi çalışın.Hukuk için hepsini iyi çalışın.Sinav net bilgi sınavı ve dikkat sınavı.Bilgileri net olarak bilen arkadaşlarin kazanacağı sınav olacaktir.Mulakat kısmına ise yapacak birşey yok sizden daha düşük puanlı ve mulakati kötü geçen arkadaşlar kazanabilir.Onlarıda Yüce mevlama havale edecez elden birşey gelmiyor ama sınavı dediğim gibi yaparsanız sınavda başarılı olursunuz.
-
@miltonfriedman o dedikleriniz için not varmı mesela ua iktist para banka için
-
@miss-smith kuzu kurum içi bekliyomus zaten baksana kurum dışı da olabilirmiş
-
6 senedir almayan Denizli Afyon zonguldağıda ekleyin derim
-
Gönül ister ki sınavsız mülakatsız alım olsun ama maalesef A-Kadrolarda mülakatsız alım olmuyor. Umarım sadece mülakat usulü yaparlar ve yazılı sınav olmaz. Aldığımız 95 puan işe yarar.
-
Sınav ne zaman olur tahmininiz nedir?
-
Arkadaşlar sizden 2 adet isteğim var gerçekleştirebilecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim
1- İşletme İktisadı sade bir not
2- 2015 son guy denemesi -
@pierson mayıs ayı içerisinde olcak demişti sayın bakan. Mayısın son ıkı haftası kpss var
-
Arkadaşlar neden eksi veriyorsunuz.? Siz de daha çok çalışın yüksek puan alın, çalışıp da alamadıysanız tekrar deneyin mutlaka emeğinizin karşılığını alırsınız. 95 puan almışım diğer aday gitmiş 78 almış. Şartlar eşit olacak sınavda. Sizce bu adalet mi ?
-
@Grimmjow tam pc yi kapatcam gördüm yazdığını. bugün facede paylaşmışlardı aldım işletme iktisatı notu msjla atyrm