2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@MuhsinBey guy a girsen eleştirdiğin insanlar gibi başka kuruma gecmeyip kalacakmisin
-
@MuhsinBey dedigim gibi ne yazikki referans skinti bir mevzu. Bir cok gencin hakkida yeniyor yillardir, hepimizin yendi. Daha da kimbilir ne kadar yencek. Yani ben senin isyanini hakli buluyorum ama mulakati gereksiz bulmuyorum. Keske objektif olabilse..
Allah kimsenin emegini karsiliksiz birakmasin insaallah -
@diyar gerçekten yoruldum ve evet kalacağım.
@ddguy ben öyle bir şey demedim. herkesin emeği değerli elbette. -
@karakalpaklı hocam @turkkızı bilgisayarı kapatmış rica etsem bana da atar misin
-
@MuhsinBey sizde çalışın sizde alın gibi bi şey okudum sanki o benim garibime gitti
-
@turkkızı banada yollarmısınız lütfen??
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
o
siz de çalışın olmazsa bir daha deneyin , daha yüksek alın demek istedim. KPSS'nin bir başarı ölçütü olmadığını fakat sistemin bu olduğunu ve KPSS gibi objektif bir sınavın elimizdeki tek stabil sınav olduğunu da unutmayalım.
Bundan sonra bu konudaki cevaplara ve sataşmalara geri dönüş yapmayacağımı da bildirmek istiyorum. -
@turkkızı banada atarmısınız ??
-
@MuhsinBey yüksek puan almak senin sorununu çözdü mu?
-
@diyar bi boş yapma ya adam hakkı olanı istiyor muhalefetsin hep
-
@Priss hocam bu kadar il olması guy için biz orta seviyeli puanlilar için çok kötü değil mı
-
@pierson son 2 alımdır Samsun yok. Umarım olur bu sefer.
-
@kardinalist Daha avantajlı olabilir
-
İşletme iktisadı notu kimde şuan kim gönderir arkadaşlar
-
Işletme iktisadı isteyenler maili mesaj olarak atsın. Bi kaç saate gönderirim herkese.
-
@turkkızı tica etsem işletme iktnı banada atar mısın
-
@diyar düzeyi derken kolaymıydı zormuydu acaba ?
-
@turkkızı işletme iktisatı bende isterim
-
@Ekonomist63 inşallah öyle olur sağolun hocam
-
Artık şu forumda kavga etmeyin ya burdan sistemi onu bunu değiştiremezsiniz! Anca birbirinizi kırıyorsunuz bize de gereksiz okunacak mesaj bırakıyorsunuz yoruldum ya! Git sıkıyosa komisyondakilere de bunu benim puanım 95 beni alın 75 i almayın ben hakettim bu sistem saçmalık de! Sistemin kötü olduğu aşikar herkes bunun farkında ama siz burdan millete sataşınca düşük puanlıya laf edince düzelmiyor. Yürüyün gidin başka yerde yapın artık bu yüksek puanlı düşük puanlı ben hakettim o haketmedi laflarını! Her şeyden önce Allah var ona inanıyorsan hakettiysen 75 le de girersin 95 le de! Ayrıca şunu da anlamıyorum 95 le niye kurum sınavnda kendini gösteremiyceğinden korkuyor bu insanlar. Yahu sen zaten daha zor olan sınavdan 95 almışssın. Ha diyorsan aynı sorular soruluyor millet ezberleyip giriyor sende ezberleyebilirsin şayet bütün sistememiz ezbere dayalı kimse bana 95 aldım ama ezber yeteneğim yok demesin. O hukuklar ezberlenmeden o 95 alınmıyor.