2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guydemapusant 3 de ideal hangisinse yaşamak istiyorsan onu yazmalisin
-
@velibaskal kaça kadar düşer bir analizin var mı acaba hocam? Hep yüksek kapatıyor. Bu sene Egede tek 81 i görür diye düşünüyorum ama daha yukarlara çıkma şansı ne acaba?? Kafada deli sorular:)
-
@Hannibal sağolasın
-
@totti ne kadar yüksek mesela
-
@hkkcndr kardesim ben sanmiyorum 81 göreceğin en yüksek79 ile kapatmış o zaman da ankara ıstanbul bursa antalya yokmus şehirlerde ama neye göre80 i kesin gece4 diyorlar anlamadım
-
@maliyeci123 puanınız kaç
-
@Ülkü Olay şu ki ben Eski GUY sınavlarını da biliyorum. Yine böyle bir karışık alımda düşük kapamıştı senin tercih etmek istediğin kontenjana aşağı yukarı yakın olan yer. Her zaman için yıl içi yapılan A grubu sınav sayısı (açılan farklı GUY sınavları dahil olmak üzere ki Vergi Dnt. eskiden GİB trf. yapılıyordu), il kontenjanları ve açılan illerin coğrafi konumu belirleyici oluyor. Ama bu sene, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı herkes mağdur ve beklenti içinde ve OLAĞANÜSTÜ HAL içinde bir yıl geçiriyoruz maalesef. Net bişey konuşmak çok zor dolayısıyla.
Sorunun cevabı, yukarıdaki tahlillerim sonucunda "%75" 5 kişilik kadroya elindeki puan ile erişmen kanaatimce zor değil. İstatistik bize bunu söylüyor. Allah yardımcınız olsun.
-
Bu benim ilk olduğu için soruyorum il dağılımı nasıl sizce
-
@velibaskal valla senin dediğinde doğru. Forum genelinde pek izmir göremedim. Puanım iyi bu puanı alırken oh hiç düşünmeye gerek yok diyodum noldu şimdi anlamadım Tercih sıralaması hakkında ne düşünüyorsun acaba??
-
75 e Mardin gelir desin biri de yazıyım
-
@hkkcndr onu hic düşünmedim kardeşim zaten merkez120 kisi kalan 30 da bana düşmez diye düşündüm
-
@gozde41 onu bilemem ama bütün sınavlarda ankara ve izmir hep başı çeker ben izmir hayali kurdum hep ama yazamıycam sanırım
-
@velibaskal Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda nediyelim. İnşallah gelir kurumuda geçeriz. Kendi adıma bi mülakat göreyim artık 3 seneden sonra
-
@hkkcndr ilk kurum olacak benim de olursa ilk mulakat insallah hakkimizda hayirlisi olsun
-
@Hipokrat 87 kardesim
-
kimsenin hakkına girmeden 2015 ankara mülakatından elenen biri olarak bir analiz yapmak istiyorum
1- az alım yapan küçük şehirler : 5 katı çağrılacağı için buralar için sınava 25-30 kişi kalacak onlar da oralı olan yüksek puanlılar. Riskli bir seçim olur tavsiye etmiyorum
2- 2015 de alım yapılmamış şehirler: örnek veriyorum Batman için 2 senedir sınav açılmasını bekleyen insanlar var diğer şehirlerde de durum aşağı yukarı böyle olacaktır
3-bursa antalya geçen sene düşük kapatması : çoğu aday bu sene bursa antalya yüksek kapatır diye düşünüyor bu algı bu şehirlerde puanların düşmesine sebep olabilir
4- istanbul şartları: evet istanbul biraz pahalı ve ulaşımı zor, nasıl bir zorluksa bu sene halkbank istanbulda 52 ile kapattı "seni yenecem istanbul" diyen 75 civarı puan alan arkadaşlar rahatlıkla başvurabilir
5- bu sene alımların düşük olması ve açıklanmayan sınavlar: evet bu zaten hepimizin malumu sgk kaymakamlık hatta aylar önce yapılan gümrük alımlarının bile sonuçlanmadı haliyle bu sınava başvuran geçen senelere göre daha fazla olacaktır bu da her ilin puanını bir tık yukarı çekecek diye düşünüyorum
Şimdilik tespitlerim bu kadar iyice düşünün taşının araştırın benimki nacizane tavsiyelerdir
herkese hayırlı geceler ve başarılar....
düzeltme: 3. madde de "bursa istanbul" demişim onu düzelttim -
@oguzidane mardinli misin
-
@merkantilist ben düşünüyorum puanın kaç kardeşim benim 79
-
Arkadaslar 81 puanla antep gelirmi bana acaba bi yardimci olurmusunuz
-
Arkadaşlar TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?? elinde 83 ve üzeri P35 puanı 300 kişi sgk 8.promosyon sonuçları açıklanırsa guy sınavına başvurmayacak aynı şekilde 60 kişi çsgb 60 kişide sgk uzman yardımcılığı 70 küsür kişi ilgöç bir o kadarda merkez göç sonucunu bekliyor aşağı yukarı 600 700 Yüksek puanlı kişi demektir buda guy ilanı kadar önemli bir durum neden kimsenin umrunda değil ??