2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Süre cok rahat yetiyor arkadaslar ben 35. dkda cıkmıştım keza bir cok arkadas aynı şekilde. Rahat olun kpss gibi değil zaten cıkmış soruları bol bol sindirerek çözerseniz 80-85 arası kesin yaparsınız
-
@lal umutsuz olma geçen yazmıştın puanını o puana iyi bir il tercihi ile Gelir odaklan çalış. İl tercihinde de içinden neresi gelir diyorsan nasibim inşallah buradır de yaz. Antalya'nın 73 kapattığı oldu millet 80 üzeri kapatır diyordu. Şırnagın Edırneden yüksek kapattığı oldu ama doğu diye en dusuk Şırnak dıyordu.
Kısacası ümitli ol derse odaklan derım. Insallah hayırlı yeri seçersiniz o da gelir. Hepimiz için de tabi -
@guydemapusant Hocam siz kaç kez bitirdiniz imeceyi. 8 kez bitirdim falan diyenler var. Bi de imece mi Adem kılıç mı öneriyorsunuz yoksa farketmez mi
-
Antalyada yaşayan arkadaşlar ilçe sıralamam nasıl olmalı sizce ?
-
@Sipsilimarpuc puanın kaç hocam
-
@Ülkü @guydemapusant tesekkrler hcm ins yetisir. Imece yada adem kilic fark etmez herhalde?
-
@by123 kardeşim şuan kesin değil ama kesine yakın son anda bi fikir değişikliği olmazsa yazmak istediğim yer orası gelmezse çok sıkıntı Benim için yaş vs geçiyor artık o yüzden yoksa düşünmeden yazar geçerim de biraz düşünürüm şu aşamada.düşününce de nolcak o da ayrı bi muamma
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc puanın kaç hocam
89 dostum
-
@kilici bunu yazdığına göre yerleşik olarak yaşıyorsun ya da yaşıyordun diye tahmin ediyorum. neye göre bu kanıya vardın merak ettim?
-
@Smıth Kesinlikle haklısın.Bu il seçimi zaten nasıl kısmet.Nasibinde varsa bulursun o ili yoksa da kusuratla kaciririz.Bu konuda hiç kimse kesin bir şey diyemez.İller düşündürüyor ,sayıların az olusu kimimizin yüzünü guldurecek kimimizi üzecek.Ara bı puanda olunca ister istemez endişe basıyor insanı.O yüzden elimizden gelen ders çalışmak ve dua etmek
İns hakkımızda hayırlı olan yerlere yerlesiriz. Desteğin için çok sağol -
@Sipsilimarpuc asil sampiyonlar ligi antalya sanrm hocam merkez disinda bence en guzel yer alanya fakat manavgatta yasayan biride manavgat diyebilir subjectf bi kavram begeni nemi disinda cok guzel yasanabilir bir sehir candir can
-
@hulyayasar Hayır merak etmeyin sıkıntı olmuyor
-
@hulyayasar 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc asil sampiyonlar ligi antalya sanrm hocam merkez disinda bence en guzel yer alanya fakat manavgatta yasayan biride manavgat diyebilir subjectf bi kavram begeni nemi disinda cok guzel yasanabilir bir sehir candir can
sıkı çalışınca ligler aşılır dostum hakkını verelim yeterki teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun bu sene düşük kapatmasını beklediğim iller
Antep, Kocaeli ve Bursa .. bu burada kalsında sonra ben demiştim derim size
Not: Herkes kendi içinden geçen ili yazması önerimdir, spekülasyonlardan uzak durun kalbinizin sesini dinleyin 80 altı arkadaşlar Ankara İzmir yazarken iki kere düşünsün yeter
-
@lordfrantic Yaşamıyorum ama gidip geldim çokça. Trafik dışında ne gibi bir sorunu var geçim sıkıntısı yaşayacağımız.
-
@Hipokrat insallah kardesim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah 27 gun var daha bir yol gosterir rabbim elbet.
-
@lal İnşallah. Siz de sağolun.
-
@müflis izmir hep yüksek kapatmıştır kardeşim
-
@Hipokrat bende konya dusunuyorum
-
@Sipsilimarpuc bi antalyalı olarak alanya manavgat serik kumluca diyorum sırasıyla