2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kizilderili o Mantığa göre 5 kişilik Rize 85 bandıyla kapatır. Bence düşünceniz yanlış.
-
Arkadaşlar bu zamana kadar MHUY GUY DUY sınavlarına girerek bişey tutturamamış ve radikal bir kararla askerliği aradan çıkartarak İstanbul'da özel sektörde çalışmış (Bu arada Bursalıyım) birisi olarak size şunu söylüyorum. İSTANBUL PİŞMANLIKTIR. Hele hele Avrupa yakasınada yaşayanlaın ise VAY HALİNE... Ben Kadıköy merkezde yaşadığım için şanslıydım. Ama diğer yerler geçim sıkıntısı, kiralar, yoğunluk başta olmak üzere son zamanlardaki gelişmelerden dolayı İstanbul'u yaşanılamaz bir yer adeta "persone non grata" haline getirmiştir.
Bu spekülasyon ya da trol amaçlı değildir. Trolün ve spekülasyonun kralını il alımlarını bu kadar karmaşık açıklamasıyla MB ve GİB yapmıştır zaten. Ekstra işkenceler düşük puanlı kardeşlerimize vız gelsin, tırıs gitsin
Biraz yardımım olduysa hakkım helaldir. Gazanız mübarek ola...
DİPNOT: 81 ve üstü arkadaşlar artık tırsmayın canınız nereyi isterse yazın, yardırın yılan gibi GUY size koymaz... (Trollere bişi denmiyo tabi)
-
@pomak tabiki o da bir olasılık:) şuan puan iyi ama kpss de aynı puanı alacağımı hatta guy da bile iyi puan alacağımı düşünmüyorum.neden yanlış anlaşıldım kötü yorum alıyorum anlamadım neyse.
-
@Hipokrat haklisin kardeşim insan neyin ucundan kacirirsa ondan korkuyor ya o yuzden benimki birde insanlarin gecen yil yaptiklarini bu yil yazmak istedigim sehre yaparsalar diye cekinmem. Yoksa soylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Sen kesin kararlimisin.
-
@gariban-guy evet
-
Eskisehir, bolu vs hic yok bazi iller zorla acilmis gibi
-
Arkadaşlar BURSA hakkında ne düşünüyorsunuz...
-
@hayalimsgk ben hepinizi çok iyi anlıyorum.Bazilarimiz uslupte hatalı davranıyorlar.Bende belkide giremeyecegim sıralamaya .Ama biz atanmazsak siz sınava göremezsiniz gibi tehdit algısı oluşturuluyor.Hepiniz girin kardeşim sonradan yerleşirken De feragat edersiniz.Sinava girip başarılı olan yedek arkadaşlarımıza sıra gelecektir.Siz yine iyi niyetli davranmış olacaksınız.Ha şimdi açıklansa çok daha iyi ama elimizden bir şey gelmiyor.O yüzden benim şu kadar puanım var gibi konuşmalara girmeye gerek yok. Sonuçta düşük puanlı arkadaşlarımız mülakati açıklama yetkisi bulunmuyor
-
@lordfrantic Hocam peki 5 kişi alan yerler içinde 81 üstü alanlar yazın diyor musun
-
mersini tercih eden yokmu arkadaşlar
-
@lal tabi hak veriyorum.yorumumu silmeye çalıştım yanlış anlaşıldığı için fakat silemedim nedense.4 yıldır bu işin içindeyim malesef.dediğim gibi düşük puan alıp spekülasyonlar yüzünden il tercihlerim tutmadı..son güne kadar guy a başvurmayacağım.belki denildiği gibi sınavdan eleneceğim:)
-
@guycu355 Allahını seven çok da O sorunun cevabını bilen yok kardeşim.. 5 kişi 10 kişi küçük şehirler.. kaç kez şehir yüzünden kaybetmiş biri olarak şunu söyleyebilirim:Bu kararı annene babana bile bırakma. Bu senin hayatın Seç!! Sonucuna da katlan!! Allah de ! Yola çık.. hepimiz kuş olsak da O isterse filleri yeneriz ..
-
@lordfrantic Abartıdan başka birşey değil istanbul hakkında yazılanlar.
-
@WilliamNiskanen anladım hocam sağolun
-
80 puanla Ankara yazılır mı tavsiyeniz ne olur?
-
@hope ben şuan çok umutsuzum.Ama elimizden bir şey gelmiyor gerçekten.ins mülakatlar açıklanır hak eden hak ettiği kurumlara yerleşir.Sizler daha çok kişi girsin diye dusunuyorsunuz ve doğru bir düşünce bu.Bunu baskı haline getirmeye gerek yok.Nasipte olduktan sonra yedeklerden de sıralamaya girilebilir.
-
Guy sinavina daha once girmis arkadaslar yardm edebilir mi ; guy sinavnda sure sıkntısı yasaniyor mu ? Sorulari dk tutp cozmek mi mantikli ?
-
95 le malazgirt yazcam ne dersiniz? Gelir mi ? Böhöhöhöyytt
Ösym gibisiniz dostlar hep bilmediğimiz yerden soruyorsunuz.... Aaaah ahh -
@hulyayasar Hocam bunu önceki sayfalarda biri açıklamıştı galiba. Süre sıkıntı hiç olmuyormuş rahat yetişiyormuş.
-
@mehlikasultan başkan ben yazmayı düşünüyorum fakat ilçeler aklımı karıştırıyor puanım iyi o yuden gelir miyi dert etmiyorum sizin puan kaç