2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı bence yağ çekme eşeklik falan etmiyoruz sadece kafamız dağınık ekmeğin peşine düşmüşüz hal hatır sormayı unutuyoruz arada
-
@Klay-Thompson Dostum @karakalpaklı kardeşimin bize 'yağ çekmeye' ihtiyacı yok. Muhabbetimize binayen gösterdiği bir tavırdır.
-
@paretowilfredo eğitim nerede oluyor acaba bide hocam guy deneme pdf nerden bulabilirim. iyi çalışmalar
-
@hope Kardeşim pdf işini ben bilmem. Diğer arkadaşlarda varsa özelden bakın o işlere
Değişiyor dostum eğitim yeri Ankara olabiliyor, termal tesisler olabiliyor, Antalya'da olabiliyor.
-
@hope çözümsüz guy PDF bulursan hocam ben de senden rica edebilir miyim
-
@paretowilfredo cümlelerinde adımın geçmesi büyük onur gerçekten cümlenin tamamına bakarsan asıl yağı ben çekmişim şuanda devam ediyorum çekmeye yani şunu söyliyim yeni olduğum için kötü bir kelime gibi durabilir fakat ruhuma işlemiş artık öyle bi hale gelmişizki hem ayıp bişey değil mülakatlarda komisyonlara çok yağ çektik sonrada kurumdakilere çekeceğiz lafın özü yanlış anlaşılmayayım
-
@Klay-Thompson Yeni olduğunu farkettiğim için zaten @karakalpaklı dostuma dair bir söz etmek niyetiyle yazdım. Seni yargılamak adına değil dostum.
Kaldı ki bizim meclisimizde yağ, yalakalık yoktur. Bizim meclisimiz Muhabbet Meclisidir. Hoşgeldin sen de meclisimize.
-
@Klay-Thompson Yağ çekeyim de bana forumda öncelik tanısınlar. Aklınızı mı yitirdiniz?
-
@sınavstilisti http:// www. geliruzmanligi. com /p/gelir-uzman-yardimciligi-sinav-sorulari.html sadece bu sitede buldum
-
Hoşbulduk @paretowilfredo teşekkür ederim anlayışınız için bende böyle bir adam olarak katılmış olayım aranıza @karakalpaklı kardeş sende alınma bizde cümleler böyle kuruluyor
-
@paretowilfredo teşekkür ederim:) kendimi eğitimde hayal etmek istiyorum da şuan:first_place:
-
@hope Eğitim ortamı Nietzche'nin Pazar Yeri tanımlaması gibi aynı. Bunu ayrı bir metafor olarak konuşalım kazandığınızda inşallah
-
@Klay-Thompson "Siz" kimsiniz bilmiyorum. Fakat insan içine karışmayı düşünüyosan "bizde böyle" gibi tavırları bırakmanı tavsiye ederim. Haydi selametle.
-
Deneme arayan arkadaşlar için şuraya 9-10 tane deneme bırakıyorum.
https:// yadi. sk/d/ZGggzTH2ma7Go -
@İNSAN Guy olasın inşallah hocam
-
Sürekli olarak "Başvuru formunuzda değişiklikler yaptınız, formu göndermeden önce 'Taslak Olarak Kaydet' tuşuna basmanız gerekmektedir." uyarısı alıyorum taslak olarak kaydediyorum yine aynı uyarıyı alıyorum ve fotoğrafımı kontrol ettiğimde fotoğraf silinmiş görünüyor nedense.Var mı bu sorunla karşılaşıpta çözebilen
-
@karakalpaklı hemende anlamışsın anti sosyal kişiliğe sahip olduğumu sende kal selametle
-
@Keymarsh Ankara tahminiz kaç puan olur?Sonuçta 775 kişiyi düşündükmü 82.5 a gelir mi?
-
Hala başvurumu yapmadımda nekdr çok sorun yaşayan var böyle son zamanlara bırakmamk lazım anladgm kadarıyla sistem sıkıntılı gibi
-
@umutsuz1990 tercihimizi değiştirebiliyormuyuz