2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kikiki sinav ücretsiz hocam
-
@guyguy hocam bende bilmiorm sordugumda değişilior dediler ama net olarak bilmiorm
-
74 76 puanlı arkdşlr bana mesaj atarmısınız düşüncelerimizi paylaşalm
-
@umutsuz1990 ya ben çok kararsızım 76.9 puanım özel sebeplerden dolayı doğu yazmak zorundayım nereleri gelir hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
-
78 e istanbul gelmez mi arkadaşlar?
-
Adem kılıçın 2017 basımını alan var mı arkadaşlar? Bana şimdilik güzel geldi açıklamalarda iyi ... burada eleştirenlerin gerekçesi neydi
-
@Semra hocam size mesaj attım bakabilirmisinz
-
yazılı mülakat için 4T denemeleri ve imece yeterli dimi arkadaşlar
-
@umutsuz1990 göremedim mail mı attiniz
-
forumu okurken il seçimi kısmında hala çekinceleri olanlar var daha önce yaptığım paylaşımı tekrarlamak istiyorum kafasında soruları olan arkadaşlara yardımcı olur umarım
2015 yılında ANKARA için guy sınavına girmiş biri olarak söylüyorum.Şehirlerin kurumun sınavı için oluşacak taban puanları tamamıyla şans gözüyle bakmayın. tabi ki 2016 yılında yüksek sayıda alımlar olmaması büyük bir birikime neden oldu . Alım yapılacak şehrin çok sayıda olması ve çoğu şehrin kontenjanının düşük olması bazı arkadaşlarımızın canını yakabilir. puanı 85+ olan arkadaşlar özellikle Ankara ve İstanbul dışında olup kontenjanı düşük şehirlerde yaşayanlar oraların puanını şişirebilir ama Ankara'nın puanının 80+ kapatacağını düşünüyorum.2015 yılında 82 küsür puan alıp gözüm kapalı Ankarayı tercih etmiştim bunun sebebi de kurum sınavına 2000 kişinin davet edileceği ve düşük kapatacağı düşüncemdir . Ankara gibi kpss alan öğrencisinin yoğunlukta olduğu bir şehir elbette birikme sebebiyle düşük kapatmayacaktır. İstanbul'u tercih edecek adaylar kurum sınavına davet edilecek kişi sayısının çok yüksek olması sebebiyle çok rahat sınav hakkı gelebilir düşüncesiyle tercih yapabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar birilerimiz üzülürken birilerimiz sevinecek ama unutmayalım hemen ardından yeni bir kpss sınavı var . 2017 kpss sınavıyla beraber artık hepimiz puan yılı olarak eşit olacağız . sınav hakkı gelmeyende her şey bitti düşüncesine kapılmamalı .Sınava davet edilen arkadaşlarda benim kpss puanıma göre çok düşük kapadı tercih ettiğim il kesin kazanırım havasına da girmemeli. kurumun hazırladığı sınav sıkı bir çalışmayla çok yüksek netler çıkarmayı sağlayacak bir sınav . Her şey gönlünüzce olsun.
-
..............
-
Arkadaslar sinav oncesi son tekrari mayista yapsam gec mi olur? Nasil.planlama yaptiniz? Cikamadim isin icinden.
-
Bi de Herkes cikti alamiyoruz yazmis. Ben ilk gun kayit yapinca cikti aldim nasil oluyo anlamadim
-
Gaflete dusmeyin guy yokmus gibi calisin 1 2 haftaya kpss17.
-
@hermonie bnde yeni basim aldim cok fazla hata yok gordugum kadariyla
-
@busus sürekli Guy çıkmış sorularını mi cozuyorsunuz ki program yapmakta sorun yaşıyorsunuz? Ben normal şekilde calismaya devam ediyorum mesela.. Konu tekrarı ve soru çözümü şeklinde. . Akşamları da hergün 1 tane Guy çıkmış çozuyorum, ekstra muhasebe çalışması yapmayı düşünmediğim için de günlük 1 muhasebe denemesi çözüyorum hap niyetine al sana program tek eksik ceza tekrarı kalıyor o da Guy sınavından sonra 2 gün ayırırim geri kalan sürede de paso deneme+kısa konu tekrarı.. Kpssye kadar olan süreyi planladım işine yarar inşallah..
-
Bu arada forumda artı-eksi butonları kaldırılmış çok güzel olmuş.
-
@kilici şimdi troller düşünsün
-
@hayalimsgk yok 2 kere bitirdim zaten de. Tekrardan skldim son bi kere guydan once tekrar ediyim yeter diyorum o yuzden mayista baslasam yetisir mi diye sordum
-
76 puan neresı olbaılır sızce?