2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@fiscaldrag emin oldugunuz cevapları öğrenebilir miyim?
-
@fatoss21 Hocam hangi birini yazayım?9 yanlışı tespit edip yazmaya çalışayım size.
-
Arkadaşlar benim oldu çok şükür.
kpss de 2 yılımı bitirdim 3. yılımdayım. ilk yıl 86 puan aldım ikinci yıl 90 puan.
Gecen guy sinavinda da 82 aldim 84 ile kapatti. Bu sınava kadar inaninki çok fırsatı ucundan kacridm. Hatta Rabbime dua ederken Allahım ucundan olsun da insanlar bi kere de bana ya ne şanslı adam ucu-ucuna girdi desin. Diyordum çok şükür Rabbim öyle kabul etti 77 ile kapattı 78 aldım.
Ve özgüvenim bu sınava kadar o kadar düşmüştü ki yok gibiydi. Bunu kazanamasaydim. Belki de daha kötü olacaktı. Ama rabbim en olmayacak anda insana mutluluğu verirmiş. guyu kazandıktan yarim saat sonra da Vakıfbank Uzman yard için haftaya mülakata çağırildim.
Demem o ki kazanamayan arkadaslar elbet üzülürler ama eminim cok iyi adaylar var. Çok çok daha iyi yerlere gelecekler. Ve herkesde az da olsa temel var bugün yere düştü kaybeden arkadslar ama 2 hafta sonra daha önemli sınav var ayağa kalkıp ordan puan alma zamanıdır. Rabbim sizlere de inşallah en güzel en hayırlı kapılarını acar. -
@torpil-siz @by123 Arkadslar valla tahmini idi duyum falan değil tuttu yani
-
Istanbul tavan puanlar ne alemde acaba?
-
@kpssa iki sene önce Ağustos'ta olmuştu
-
@gokhangermen kankam duygulandım yeminle inşallah istediğine kavuşursun ,kavuşuruz hep beraber
-
@Nameless 2015 mayıs Ağustos'ta oldu onu unutmuşsun
-
Sözlü sınava hak kazandı mı bölümünde bir şey yazmıyor bende sizde bir şey yazıyor mu?
-
@atiba muhtesemsiniz o zamann
-
"Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır" İnşirah 94/5
Kazanan arkadaslarimi tebrik ediyorum umarim ayni basari mulakatta da devam eder.Kazanamayan arkadaslarima da Rabbim daha guzel kapilar acsin insallah.Hic bisey garanti degil bazilarimiz da mulakatta elenicez yolumuz uzun.Bu yolda hepimiz icin sabir, ic huzuru ve guc diliyorum
-
+3 -3 demiştim -3 oldu. bir ismet özel değildik fakat biz de yola çöllerdeki satrabı yalvartmak için çıkmıştık sonra hava bozdu, yüzümüz eğildi.
-
İtiraz dilekcesi versem yani tekrar okuma dilekcesi verilebiliyor muyuz?
-
@Hipokrat amin iyi dileklerin için tesekkurler kardesım
-
@De_lorean saolun hocam bu sene ne zaman olabilir tahmininiz var mı?
-
@kpssa Ağustos'ta ısrarlıyım zaten her il için bir ya. Da 2 komisyon oluyor oecd binasında oluyor 3 5 dakka sürüyor ay sonuda açıklanır yeni sınav da Aralık'ta gelir aynı iller olmaZ muhtemelen olurdaysa tek tük ve duruma göre gelecek sene kpsden önce gene yapıştırırlar
-
@wagner takılma salver sonucunda sözlüyü geç listede ol orada yazmasın pergen den evrak toplama bu sefer nasip olur başta bana ve size
2 sene önce 30 ağıstos ta elenince koymuştu görüşeceğiz dedim ama 29 kasım nasip olmadı bu sefer süpriz oldu puanım yetmesi 3 günlük izin 3 saatlik uykuyla iş 80 aldım takdir ettim kendimi elenmeyi haketmiştim performansımla bu sefer öyle olmayacak inşallah -
@De_lorean hocam çok saolun yol göstermiş oldunuz bu iyi oldu.Peki ne zaman açıklarlar mülakat tarihini? Tahmininiz var mı hocam ne zaman açıklanıyor
-
@De_lorean ben de temmuz da olacağını düşünüom 2015 ağustosla kıyasladınız ya ramazandan dolayı olabilir mi acaba su anda daha erken bitio..aralik gibi yeni ilan bu seneyi hesaba katarsak soruşturma kısmının uzunluğunu düşünürsek bence çok zor tabi tahmin sadece bunlar benim
-
@guydemapusant kardeşim İstanbulda hayat nasıl biraz bahsetsen en iyisi sen bilirsin.Ders falan çalışılıyomu.Becayiş nasıl olur?Daha mülakat var ama insan merak ediyo?Yoksa özelden yazayım bn herkes okur diye burdan yazdım.