2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hobbes ulusoy
-
@dibace olacak
-
@umutsuz1990 Hocam bende sormuştum doktor arkadaşlara spor yap işleyen demir ışıldar hesabı sürekli dersin başında otur otur her yerimiz kreç tutuyor fazla hamur işi yeme ve yatış kalkış saatlerin düzenli olsun bana bunu söylediler fakat spor yapacak zaman bulamıyorum ben sen bulabiliyorsan evde de olsa yapabilirsin
-
Gün geçtikce stres arttı normalde yaptığım soruları bile yanlış yapar oldum Allahım hepimize yardım et
-
@gizem7 Aminnn İnşallah. O bende de oluyor stresin yanında artık yorulduk. Ilk çözdüklerim gibi sorulara bakarken heyecan istek yok ondan yanlışlarımız bazen artabiliyor. Ama gerçekten artık bitsin bıraktım gün saymayı saat sayar oldum.
-
@Grimmjow hocam inanki bu halsiz durumumla bazen merdiven bile zor çıkıorm sporu hiç yapamam heralde aslında iyiydm ama derse verdiğimden beri kendimi halsizleştim çünkü masadan bazen öyle zaman oluoki üç saat boyunca kalkmıorm kendimi iyice kastım vişne suyu iç dediler kan yapıomuş galiba
-
Maliye ve muhasebe tamam da şu iktisatla hukuk bir türlü toparlanmıyor. Zeynel dinler'in kitabı da bana göre çok verimsiz. Detay detay başka bir şey yok. Mahfi eğilmez'in kpss ile uzaktan yakından alakası olmayan kitabı bile daha iyi anlatıyor. İktisata uzak arkadaşlara tavsiyem makro ve mikro kitaplarını edinin.
-
-
@umutsuz1990 aynı benim durum merdiven çıkamayacak kadar olmasa da her gün yorgun uyanıp gün içinde de halsiz oluyorum sürekli doktor arkadaşa bınları dediğimde spor yap demişti ama işte neyse pharmaton almayı denedin mi kilo sorunun yoksa kişiden kişiye göre etkisi değişiyor ben ilk aldığımda baya yararını görmüştüm konsantremi arttırıp enerji vermişti ama bırakıp tekrar kullandığımda aynı etkiyi göremedim nedense kullanmadıysan deneyebilirsin ama etkisini 1-2 haftadan önce göremezsin ki sınava az kaldı
-
@umutsuz1990 Gecmis olsun diyelim. Dostum kan degerlerine baktir sorun yoksa b12 ve d vitamini eksikligidir vaktin varsa doktora bu testleri yaptir iyi gelecektir insallah. Kendini de bu kadar harap etme derim nacizane hicbir sey sagligindan daha kiymetli degil.
-
Adem kılıç almadım.Ancak imecedede hata çok var.Mesela stagflasyonla mücadele sorusunun cevabı bnce yanlış.5018e göre bütçede tahakkuk mu nakit mi bn bu sorunun cevabını hala bilmiyorum.A grubundan hazırlanmanın en stresli yeri sınav günün yaklaşması.İnsan bütün bildiklerini unutuyo.
-
Sınav 150 dk mı??
-
@35zmr evet
-
Sınavın olduğu aksam kesin açıklanıyor mu sonuçlar birisi ertesi gün belli oluyor demiş hangisi doğru ?
-
@guyguy evet yanlış stagflasyon cevabı.
-
@MerveKDM 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guyguy evet yanlış stagflasyon cevabı.
Şimdi bu stagflasyonun gerçek cevabı neyy arkadaşlar
-
2003/7. soru cevaba b demiş. D olacak cevap adem kılıçtada d diyor. Benim bildiğim de d olacak. Aynı anda ters politika uygulanması gerek.
-
@halilhy yanlış bilmiyorsam sadece geçen sene girenler beklemişti .Ondan önceki sınavlarda aksamı açıklanmıştı.
-
@MerveKDM imece de de cevap d olarak verilmis. 2015 hali var bnde bunda dogru ama 2017 de haklisiniz b olarak vermis cevabi
-
@hobbes aaa bendeki imece de b diyor hatta şimdi yine baktım demek ki gerçekten doğru biliyorum sevindim.