2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli demek ki seninde ihtiyacin yok yoksa ne yapar eder mulakata kalirdin.
-
@rayid gidip tehdit mi edeyim sgk başkanını beni mülakata alın diye. snn gibiler yüzünden 82 puanla bile bir yere girilmez oldu
-
@rayid mulakata hazir degilim deyip girmiyosun kpss ye de hazir degilim deyip girmeyeydi. Hem orda milletin hakkini yememis olurdun.kpss gibi zor bi sinavison zamanlar calisip kazanabiliyosan kafan basiyor demek.mulakati da son zamanlar calisip kazanacak kadar kafan basmiyor mu
-
@rayid kpss gibi bi sinavdan korkmayip basarmak ve mulakattan korkup kacmak ve basarabileceklerin hayallerine ulasmasini engellemek.wallaha helal olsun tebrik ederim.Orda adam yiyorlar bilader sakin gitme aman ha
-
@Teklif-eğrisi yahu biri test sikisinca salliyosun digeri sozlu zaten konu eksigin var bildiklerinde yarim yamalak insan rezil olacam diye korkuyor. is ve sosyal guvenlik hukukunu bilmiyordum mulakata kadar calisirim diyodum olmadi. cekocuyum diye ordan abanirlar korkusuna gitmedim.
-
Antalyaya başvurup girmicek olan mi var Allah aşkına iyi misiniz ya ben kaçırdım aglamaktan kaç gün toparlayamadim kafanı mj güzel gençler
-
@rayid olum ne adamsin.la orda 3 4 soru soruyorlar.Bilemeyince kalk burdan s.git demiyorlar illaki bilebilecegin soru soruyorlar.Sen konusabiliyon mu ozguvenin var mi ona bakiyorlar ama sen de oda yok.Bu kadar ozguveni eksik korkak adam ben gormedim.la diyelim ki is hukukunu yaladin yuttun illa ordan soru gelcek diye bisey yok haci. keske biraz izmirde yasasaydin bak ozguven nasil tavan yapiyor.Allah askina bak 9.pro sgk denetmen yard. Ilani yolda kuran hakki icin basvurma milletin hakkini bari busefer yeme..
-
@Teklif-eğrisi soylediklerinize yuzde yuz katilmakla birlikte ozellikle İzmir ve ozguven kelimelerini ayni cumle icinde kullanmanizdan dolayi sizi kutluyorum benim de hep savundugum bi durum
-
@menkul_kiymet ne olmali?
-
@rayid yaşınız kaç? 25yas alti olmali, bu rahatlık ondan da kaynaklıdır
-
arkadaşlar başvuru belgesi gözükmeyenler hangi numarayı arıyordu rica etsem buraya yazabilir mi benim aradığım numaraya bakmıyorlar
-
@2016mağduru C gümrük birliği olmalı
-
Arkadaşlar son guy soruları Yok ama forumda sınav günü paylaşan derleyen var mı baktım bulamadım bilen eden varsa link atabilir mi?
-
arkadaşlar unuttum söylemeyi, ankarada konaklama sıkıntısı çeken 1 arkadaşı misafir edebilirim bekar evimde biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
-
@davetsiz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaşlar unuttum söylemeyi, ankarada konaklama sıkıntısı çeken 1 arkadaşı misafir edebilirim bekar evimde biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
hafız geç olmadı mı biraz ya
-
@SR geç olduğunu söyledim zaten ama çıkar diye tahmin ediyordum, çıktı da (iibf liye kontenjan mı dayanır )
-
Teknoloji fakültesi eski teknik eğitim mi kankalar .merkez kampüste
-
@furkanbey Senin konya mı
-
@brkmrv benim de konya kardeş
-
@Hipokrat Allah kolaylık versin:)