2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@fatoss21 hocam imeceyi bi kaç defa döndüyseniz 3.cillteki vergi denetmenlipi sorularını bi kez çözmenizi tavsiye ederim faydalı olacaktır
-
@jevons Peki hocam inşallah faydasını görürüm 3 cilt çok geliyo gözüme bitiremem zaten
-
4t cıldırttı beni en sonunda.cozerken fazla yanlışınız cıkarsa sakın yilmayin.kitapta cok fazla anlatim bozuklugu ve yanliş var. 2x2/10=1/10 matematigi katledip yapmişlar.
Birde turk ticaret kanununa gore küçük ve kısıtlılar direk tacir mi sayiliyor.ticari isletme işletmiyorlarsa bilemi.4t oyle demiş.
-
@maliye45 10 bilemedin 20 tanesi çıkmışlardan olur gerisi özgün soru olurmuş girenler öyle diyor
-
@asdfghjkl küçük ve kısıtlı tacir olur ticari işletme adına işletiliyorsa. 4t'de hata çok. Bana zaman kaybı gibi geldi. Kpss çıkmış soruları çözmek daha verimli.
-
Arkadaşlar utanarak bir şey soracam. Kendi götüreceğimiz kalemlerin uçlu ve ya tahta kalem olması mühim mi?
Tamamen yüzüm kızararak soruyorum böyle bir soruyu.
-
@guyman 30 a yakın birebir çıkıyor ama gerisi özgün değil. önceki senelerin değişik soruları bi sene anonim sorduysa bu sefer limited soruyor falan. 40-45'i benzer geri kalan 20-30 soru da özgün oluyor.
@karakalpaklı sana kalmış bir şey dostum istediğini götür. -
@karakalpaklı Kalem kutunu bile götürebilirsin
-
@miss-smith Bi tane kalem kullandığım için kutuya ihtiyaç duymamıştım. Kalemi kulağıma takar giderim.
-
@SR bak bunu bilmiyodum ozaman insanların zorlanmamaları bundan mı ? yani çünkü geçen yıla bakıyorum herkes de bi 80-85 arası puan var
-
@guyman 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR bak bunu bilmiyodum ozaman insanların zorlanmamaları bundan mı ? yani çünkü geçen yıla bakıyorum herkes de bi 80-85 arası puan var
evet bu yüzden herkes yapıştırıyor 80-85'i. mesele dikkatli olmakta mesela kpss'de 1 soru çok şey ifade etmeyebilir ama bu sınavda çok şey ifade ediyor. mesela benim geçen sene sonradan değiştirdiğim 1 soru vardı ve sınırdan mülakata kalmıştım. onu farketmesem bilmeme rağmen mülakata girmeye hak kazanamayacaktım.
önemli olan dikkatli olmak ve çok derinlere dalmamak. sınavda ters köşe soru pek olmuyor zaten geçmiş yılları çözünce görürsünüz. ilk aklınıza gelen doğrudur genelde. soruyu eşelemeye gerek yok işaretle geç
-
Aaaaa site guncellenmis cok guzel olmuss
-
@kismetnasip site mi forum mu hocam?
-
Buralar renklenmiş
-
@SR çok sağol dostum valla ben konu da çalıştım şuan 3. kez çıkmışları da dönüyorum yettiği kadar artık da çok stres olmuştum sınavda yapamazsam edemezsem diye bu iyi geldi teşekkür ederim.
-
Beğendiniz mi efendim?
-
@Phoenix bi an teknosa sitesine girdim gibi geldi turuncuları görünce :))
-
@miss-smith ahahahahahh
-
@Phoenix Hocam ben hep telefondan girdim. Şimdi bilgisayardan açtım. Dedim heralde bilgisayardan açınca böyle oluyo.
-
@Phoenix forum iste hocam burasi:) cok guzel olmus ya icim acildi vallahi️️