İSTANBUL GUY
-
@şengüll tabii ki puana göre ama sıralama da önemli çünkü bu senenin sıralaması geçen senelerle çok farklı. Dediğim gibi geçen sene 76 alan arkadaşın sıralaması 11000 bu sene 78 alanın sıralaması sanırım 14bin. Yani bu senenin puanlarına göre yorum yaparsanız aldanabilirsiniz.
-
@saay siralamam 6431 istanbul gelir mi acaba bana ?
-
@pomak geçen alımda 84le kapattı garantilemek için en az 85 almamız gerekiyor insanlar çalışıyor ciddi mânâ da abarttığımı düşünmüyorum ki geçen alımda ist kurum sınavından elendim bende. Şu durumuda göz ardı etmeyin alım çok garanti olsun die 82 bandındaki insanlar bile istanbula kayıyot garip bir şekilde. Düşük kapatacağını hiç sanmıyorum
-
@şengüll ben size şimdi gelir veya gelmez desem ve sizi etkilesem sonra dediğimin tam tersi çıksa ben vebal altına girmiş olmaz mıyım?? Bence iyice düşünün taşının ve kendi kararınızı kendiniz verin ve mutlu olacağınız kendinize nereyi layık görüyosanız orayı yazın. En azından kendi kararınzla girer veya girmezsiniz sınava. Bende vebal altına girmiş olmam. Burdaki bazı arkadaşların da rahat rahat burası gelir burası gelmez demesine de hiç anlam veremiyorum zaten. Kendisi günlerce düşünür ama başkası için 1 saniyede gelir veya gelmez yazar. Benim fikrim en doğru kararı kendiniz verirsiniz
-
İMECE 2017 veya 2016 var mı ?
-
-
Adem Kılıç ın Usta sı mı yoksa İmece mi???
-
@bines eyvallah hocam
-
@kizilderili rica ederim
-
valla bende düşük kapataçağını hiç sanmıyorum il seçiminin benim puan garanti fakat 77-80 arası bir puanım olsaydı eğer istanbulu seçerken 2 kere düşünürdüm. ben böyle düşünüyorum şu an inanılmaz yığılma var istanbula.bu yazım burada kalsın sonuçlar açıklandığında tekrar konuşuruz.kendi değerlendirmemdir yatırım tavsiyesi değildir
kurum sınavı ise umrumda değil, var güçle elimizden geleni yaparız gerisi Allahtan.kahrı da hoştur lütfu da. adamın 84 puanı var kurum sınavından korkuyor insan gerçekten hayret ediyor. -
İstanbula yığılma olduğunu herkes düşünüyor işte sorunda burda geçen sene böyle bir algı olmadığı için İstanbul 77 ile kapattı bu sene ise herkes istanbuldan korkmuş başka yer düşünüyor bu durumda İstanbul un 74-75 ile kapatması hiç de uzak ihtimal değil atın fava bekleyin
-
@işsiztarzan İSTANBUL GUY içinde söyledi:
İstanbula yığılma olduğunu herkes düşünüyor işte sorunda burda geçen sene böyle bir algı olmadığı için İstanbul 77 ile kapattı bu sene ise herkes istanbuldan korkmuş başka yer düşünüyor bu durumda İstanbul un 74-75 ile kapatması hiç de uzak ihtimal değil atın fava bekleyin
80-85 arası garanti için istanbulu yazar..tıpkı benim gibi. 74-75 hiç sanmıyorum
-
Guy çıkmış sorularda kaç net yapıyosunuz
-
@davetsiz 80-85 arası zaten ankara dışında ve İzmir her yer garanti. 80 in altı da gelmez diye yazmayınca noldu 73 e düşer bursa gibi şok
-
@Ülkü ben en düşük 78 en çok 88 yaptım
-
Bu forumun sessiz kalması kıyamet alameti İstanbul'u seçecekler çok konuşmayalım unutulsun taktiğinde sanırım
-
@totti belirsizlik söz konusu, istanbul'u düşünenler aynı zamanda başka illeri de yazmayı düşünüyor. Hal.böyle olunca belirtmek istemiyorlar.
-
78.72 ile istanbul yazicam geçen yılla aynı puan civarlarında kapatacagini düşünüyorum.
-
@Antimülakat İstanbul herkesin ilk 2 planında var hocam ben çok düşük kapatacağını düşünmüyorum hal böyle olunca
-
Geçen yıl 77.6 yla kapatmış son girenin sıralamasını bilen var mı? @Antimülakat