İSTANBUL GUY
-
@yetkili-AĞAbey Bence puanınız gayet iyi. Kocaeli Bursa yazacaklar korkuyordur şimdi. Puanlar bu kadar yükselebilir mi bu sene hiç sanmıyorum bu kadarda olmaz. Kocaeli Bursaya gelene kadar Antalya İzmir Ankara var hani belki onlar için o puana şüphe duyulmalı o da belki diyorum garanti olarak düşünme amaçlı. Ama çevresinde başka iller açılmışken Kocaeli Bursa o kadar yüksek kapatırsa pes derim.
-
@yetkili-AĞAbey 2yillik surecte oturmaktan bel fitigi olduk gozleri bozduk.artik calisma takati kalmadigindan 850 kisilik kadro gayet iyi ondan yazicam ben kardesim
-
80.6 ile İstanbul yazacağım bence geçen seneden düşük kapatacak İstanbul çevremde kimse İstanbul yazmıyor Marmara yazanların çoğu istanbul çevresinde sürpriz bekliyor çevre dedikleri gibi de gelebilir fakat nedense İstanbul'un 74-76 arasında kapatacak gibi geliyor bana
-
@totti İSTANBUL GUY içinde söyledi:
Bu forumun sessiz kalması kıyamet alameti İstanbul'u seçecekler çok konuşmayalım unutulsun taktiğinde sanırım
Şşş sessiz ve derinden
-
Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir başlık yine ben kurum sınavında umarım burdaki arkadaşların hepsi olur iyi olan kazansın
-
Arkadaşlar p35 82 Sizce Ankara mı İstanbul mu?Sıralama 5500lerde İstanbul banko gibi Ankara gelir mi?775 kişi kaçla kapatır?Geçen sene 2000 kişi 79 küsürle kapatmış
-
78 e istanbul gelme olasılığı nedirrr yardımm lütfenn
-
@yyy kardeş buna kimse cvp veremez. kalbini dinle...
-
en yüksek kapatan 3 ilden biri olmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum
80-85 arasında büyük yüklenme var istanbul a. + istanbulda yaşayanlar çok az dışarıya kaçar.bekleyip görelim puan tahmini yapmak olmaz şimdi ama dediğim gibi en yüsek kapatan yerlerden biri olursa şaşırmam asla. -
İstanbulda yaşayan adam 850 kişilik yere başvurmayıp 5 kişilik yere başvurur mu acaba
-
78-82 arası çok yüklenme var istanbula
-
İstanbulu belirleyecek olan kitle Ankara İzmir Bursa kitlesidir.Çünkü 80 üstü risk almak istemeyip İstanbula yükleniyo.
-
Arkadaslar 82.69 istanbul tercihimi yaptim.Herkes icin hayirlisi olsun.
-
başvuru formunu güncellemeyi başarabilen var mı bilgiler nasıl güncelleniyor ?
-
@kaptanbarbarossa yok bende yapamadim.en son guncellememeye karar verdim oldugu kadar
-
Arkadaşlar merhaba 76.6 ile marmarada sizce en iyi risk neresi olur?
-
@alfredmarshall n kardeş bu iş şu mu bu mu ile olmaz nerede mutlu olacağına inanıyorsan orayı yaz gerisi nasip kısmet puan hikaye
-
Arkadaşlar 77.5 ile sizce şansım var mı KPSS calisamadim bu yıl son şansım.
-
İşe başladığımız yerde 5 yıl kalma şartı var ve eş durumu vs şeylerle yer değişikliği olmuyormuş bende yeni öğrendim.. bu durumda yazdığımız yerde 5 yıl kıpırdayamayacak olmamız tercihleri daha da zora sokuyor.. herkesin ailesi destek olamayabilir istanbul da pahalı bir şehir kararsızlık insanı yiyor ..
-
@muratb eş durumundan yer değişikliği oluyor işe başladıktan sonra evlenmek şartı ile.Ama adamın varsa işe başlamadan önce evli dahi olsan yine eş durumu alabiliyorsun.