İSTANBUL GUY
-
@Duesenberry 77.8 puan arkadaşımın sıralaması 9500lerdeydi kendisi guy oldu İstanbul'a
-
@totti sağool
-
@Duesenberry hocam eldeki puanlara baktimda çoğunu silmişim. 2016 puanları çok ama 2015 pek kalmamış elimde.
-
@Antimülakat hocam bu geçen seneki sıralama ile bu yılki siralamardaki oynamayı nasıl yorumlamaliyiz?
-
Istanbulda yasiyorum gonlumden antalyayi yazmak geciyor ama esim istanbul diyor %90 Istanbul yazicam puan 84
-
@friedman98 bahsetmiştik hocam 2015 puanına göre değişim 1,1 ile 1,7 arasında artış yönünde.
-
@Antimülakat bu artış il tabanlarini etkiler mı peki?
-
@friedman98 muhakkak hocam etkilememesi düşünülemez. İllere göre değişik durumlar olacak. Bende merakla bekliyorum. Hangi ilin puanı artar, hangisi aynı kalır veya hangisi azalır bilemiyorum ama sonuçlar geldiğinde analiz yaparız.
-
geçen yıl 77.63 le girememiştim:) 77.66 ile kapadı çok üzülmüştüm. bu sene 82.6 aldım gene istanbul yazacağım. 83 le kaparsa bilinki benm şanssızlığımdandır:)) Herkese başarılar şimdiden, inşallah geçen yılki gibi spekülasyonlar olmazda puanlar adil dağılır.
-
Arkadaslar ist mulakat icin gecen sene yogunluktan dolayı mülakatı yapan ekibin yorgun ve sinirli olduğunu duymuştum bu konuda bilginiz var mi yani gercekten o sekidle olabilir mi az alan illlere oranla
-
İstanbul'u düşünüyorum...Gözlerim kapalı Çünkü 78 puanım var
-
değil istanbul bursa mülakatta bile olmuştu gün içinde bile sonlara kalırsanız o suratları göreçeksiniz so ismim y ile başlaığı için akşam üzeri girmiştim o bıkkınlık vardı ve bayagı yansıtmışlardı sağ olsunlar
-
@davetsiz bende ist için duymustum o yüzden biraz cekinmistim yazma konusunda geneli o sekildeyse kaçış yok o zaman,sabah işleri hallollan daha avantajlı olacaktır
-
İstanbul patlayacak diye buraya yazmaya da korkuyorlar sanirim
-
Istanbul da yasamayip burayi yazmayı düşünenler var mi ? Neden ıstanbul yazıyorlar acaba ? Ben dışardan yazmayı düşünüyorum ama uzun vade de pek mantıklı gelmedi sizler neler düşünüyorsunuz
-
@yetkili-AĞAbey ben ankara istanbul arasında kararsızım.istanbul da tek başıma yaşayabilir miyim? düşüncesi korkutuyor ama ankarayı geçen yıl bir soruyla kaybettim o da korkutuyor. en son çok şükür ilan geldi deyip düşünmeyi bırakıyorum:)
-
@yetkili-AĞAbey İSTANBUL GUY içinde söyledi:
Istanbul da yasamayip burayi yazmayı düşünenler var mi ? Neden ıstanbul yazıyorlar acaba ? Ben dışardan yazmayı düşünüyorum ama uzun vade de pek mantıklı gelmedi sizler neler düşünüyorsunuz
ben varım kardeş gecen sene mulakattan elendim nedenine gelince istanbulda yasamak istiyorum evet hayat pahalı ama istiyorum
-
@niloya aslında ben sakarya kocaeli bursa tarafı düşünüyorum ama puanim sınırda bu nedenle yazmak mantıklı geliyor 3 4 puanim daha olsa idi yazmazdim ıstanbul u..
-
@yetkili-AĞAbey Puanınız kaç
-
@Ülkü 79.91