İSTANBUL GUY
-
Dostlar hayata atılınca komşu ve sinir bozucu akrabalarla işiniz kalmıyor, şu sinir olduğunuz dönemler aklınıza bile gelmiyor ama maalesef onların hayata geliş amaçları bu sanki, sürekli kendileri iyiye giderken birilerinin kötü olduğunu görmek. Canınızı sıkmayın, hepsini bir çırpıda hayatınızdan çıkaracaksınız.
-
Yok bizimkiler çıkmaz hepsi o kdar bilgili ki maliyede herkesin uzman yapıldığını bile söylemişler bzimkşlere.Onlarda bana lise mezunuda mı uzman oluyo diye soruyolar.Bnde bir şey diyemiyorum artık.
-
Hayirli olsun arkadaslar öncelikle bende ins eylul de mülakatta olucam. Daha yeni calismaya basladim sizde durumlar nasil? Ne kadar firemiz olur acaba istanbul grubu olarak şansımız nedir ne olur
-
@piqou ben kaymakamliga çalışıyorum ya mülakata ne kadar hazirlanabilirim hiç bilmiyorum
-
Geldik kürkçü dükkanına.. SGK bize yar olmadı inşallah burası olur yoksa çok fena ısyan edecegım biri beni rahatlatsın şu kadar kişi mülakat a girmeyecek desin mesela
-
@davetsiz 8. De 0.02 ile olmayinca bu yil ceko bakip girdim siralamam iyi dedim tamam kesin listedeyim baktim 2 puan turu yine olmadı nasibimizde orasi yok galiba
-
- Proda yedekte kaldik 9 nasip olmadi umarim bu nasip olur @davetsiz
-
Önceki iki alımı 0,8 ve 0,3 ile kaçırdım.Bu yıl puanlarım düştü,3 puanla kaçırmışım,böylesi daha az üzücüymüş.İnşallah tek umudumuz guy olurKaçıp gidenlere üzülmek yerine işimize gücümüze bakarız.En sevdiğim sayfa
-
NASİP HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ÜZÜLMEYİN
-
@davetsiz sgk-vmy-guy üç kurum mülakatındada çakışan bissürü kişi vardır bence
-
@MaxMin bunlar kazanıp giderse önümüzdeki ilanlarda şansımız artar tabi ilan gelirse
-
@busus yeni ilanlar ne zaman gelir bende merak ediyorum vmy-guy için
-
@MaxMin kpss den önce gelsin puanlar yükselirse bizim puanlar yine işe yaramaz
-
istanbul icin mulakata girenler tecrübelerini buraya yazabilir mi.
tabi yazmak istemeyebilirsiniz de.
-
İstanbul için mülakata katılım nasıldı.
-
hicbir paylasim yok. nerede bu millet
-
ben ben benn
istanbul secenler buraya da yazabilir.ahh ahh ne sureclerden gectik. ben ki kuafore gittigimde sacim yogun oldugu icin boyaya normal fiyatin 2 kati kadar oderdim neredeyse. simdik kafamda ceyregi kadar sac kaldi stresten. neyse bitti artik. geri yogunlasir umarim:((( sac icin tavsiyelere de acigim.
-
@alfredmarshall, içinde söyledi: [İSTANBUL .