İSTANBUL GUY
-
Birbirinizi kırmayın arkadaşlar bunun faydası yok. Kaderimizde İstanbula gitmek varmış İstanbulda yaşamamız gereken bir şeyler varmış demekki. Şuan zamanıda geriye döndüremeyiz zaten şükretmeliyiz sadece.
-
Hayatta en çok şükretmek lazım.Olursa iki kardeşimi bırakıp gideceğim için üzgünüm.Ama her şeyin hayırlısını dilemek lazım,demek ki alınacak dersler yürünecek yollar var.Bir yerden sonra iş olsun da yeri farketmez diyorsunuz.O sınavlara küsüratlarla giremediğimde o mülakattan elediklerinde o kadar çok ağladım ki,yaşamayan bilmez.Sahip olduklarımızın kıymetini bilirsek hayat hep daha yaşanılası.Aslaaaa ankara için guya girmem,ben bir soruyla kaçırdığımda kırıkkalede guy olan iki arkadaş geçmişti sınavı..hayatta ne kadar çalışırsanız çalışın ne kadar plan program yaparsanız yapın nasipten ötesine geçemezsin.Kalbinizin sesine güvenin️
-
@davetsiz kardeşim asıl senin yaptığın direk bodozlama bana saldırman hiç uygun değil.Keşke bana verdiğin bu tepkiyi bu forumda sgk denetmeni olmuş ama yaşadığı ili beğenmeyen halkbank uzmanyardımcısı olmuş guya başvuranlarada söylesen şaşırmazdım.Yalan mı bn niye Ankara dururken zaten alacağımız para kısıtlı niye yazayım.Sen evlenmiyecen mi sen hayat kurmayacan mı erkek için paranın ne demek olduğunı bilmiyomusun sen?Nereye kadar hakkın olanı almayı söylemeyeceksin?Bu duruma ne dersem de bn guy sınavı için çok çalıştım niye korkuttular yok şöyle yok böyle.Şimdi bırakta beni aldatanlardan hesabımı sorayım.Tabiki istanbul mülakatına gidecem.Haşlama olayına gelince ilk mülakatım olcak.Belliki seni daha önve iyi haşlamışlar.Kendine iyi bak.Her zman hayatta en iyi hedefle.
-
Ya benim anlamadığım Ankara ucuz bir yer mi orda kiralar 300 500 fln mi ne kadar abarttiniz ben orta halli bir Anadolu sehrinde yaşıyorum verilen kira 750
-
@piqou bu konuşma uzar gider herkesin hakkinda hayırlısı Allah herkesin nasibini versin . mülakata kalanlar ne zaman başlıyor acaba calismaya
-
en azından mülakattayız mesele bir yerden başlamak kendi adıma şükrediyorum mülakata kaldığım için artık herşey geride kaldı şehir tercihi yazılı sınav olan oldu artık şimdi önümüze bakcaz nasip diycez
-
@zenginmemur
1.dostum, ilk olarak okuduğunu anlamama problemin var bunun üzerine gitmelisin.
2.sana verdiğim tepkiyi diğerlerine vermediğimi nereden biliyorsun ?
3. ben de sana diyorum ki madem bu kadar maddiyatı düşünüyorsun o zaman yazsaydın ankarayı..yok korkutmuşlar falan geç bu işleri.
4. haşlamayı bu mülakat için demedim, halihazırda guy olup da ankara için şayet mülakata kadar gelirsen diye dedim..ki haşlıyorlar zaten. beçayiş denen şey var senin derdin ne ? şeklinde güzel bir haşlama yapıyorlar umarım payını alırsın..
5. sorsan tavsiye vermişsin hayatta en iyiyi hedefle falan, senin en iyiden anladığın istanbul guy iken, ankara guy olmak mı ? bu mudur yani ? ben guy dan sonra idari hakimlik hedefliyordum ama..
bu son yazımdı, mülakatta en çok isteyen kimse bu mesleği, ona nasip olur umarım. -
@piqou Ben kpss bitince bir ay dinleneceğim hocam bıktım ders yüzü görmekten psikolojim bozuldu yani
-
@piqou bende kpss yi bitirdikten sonra başlıcam zaten çalışıyorum ve akşamları zamanım oluyor anca yetişir
-
@bezgin38 Nasıl çalışmayı düşünüyosun mülakat için
-
@Ülkü tüyo mülakat almıştım tüyo ya çalışırım ve elimdeki kpss notlarıma çalışıcam siz nasıl çalışacaksınız
-
@bezgin38 Tüyo mülakat iyi mi bende alıyım ondan. Bir mülakat kitabı alırım heralde sonra kpss notlarımdan devam ederim bende
-
@Ülkü temmuzda olabilir diyolarmis 1 ay dinlenme sen gel sunu 1 hafta yapalim
-
@by123 Seni kırmam biliyosun tamam 1 hafta olsun
-
@Ülkü çok çıkan konularda aza doğru sıralama yapmışlar kpss den sonra incelerim diye çok bakmadım ama mülakat için yetmez
-
@bezgin38 İmecenin de varmış galiba bir mülakat kitabı olmadı onuda alırız.
-
-
@Ülkü evet varmış ama güncel mi imeceninki ömer dönmez in kitabı var birde onu almaya düşünüyorum
-
@bezgin38 Bilmiyorum güncel mi olmayadabilir. Bayada kitap varmış mülakatla ilgili.
-
@bezgin38 Kıyafeti nasıl tercih etmeliyiz bu konuda bir bilginiz var mı