İSTANBUL GUY
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Eskiden buralar dutluktu
-
-
@holywind ayrica isteyen de simarabilir sizene sen mi calistin 1 sene kopekler gibi benim yerime ister simaririm ister simarmam sanane milletin derdine dusecegine otur da ders calis
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind evet yusuf yusuf cekiyodum gayet acik soyleyebilirim kurum sinavina da aglayarak girdim bunda cekinecek bise yok ki facebookta da yazarim neyin sovunu yapayim yuzunu gormedigim.insanlara cok komiksin ve kiskanc
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind isteyen de istedigi sinava girer faceebokta millete mi sorcam hangi sinava basvuracagimi ahahaha cok komiksin
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind o zaman niye hala konusuyosun
-
@holywind seviyen bu baska soze gerek yok
-
Arkadaslar platformu bozmasak keşke. Eger istanbul basligiysa bura herkes bir sekilde secti ve mülakata hak kazandi. Şimdi istanbul pismanliktir muhabbetine girersen bi cok insanı kirarsin herkesin burda bir hayali var. Eminim ki 2 3 gun oncesinde keske istanbul sinavini kazansak diye yalvar yakar dua ediyorduk. Sizde artik uzatmayin daha yararlı seyler konuşalım
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@piqou uzatmayalim diyosun ama uzatiyosun istanbul pismanliktir demedim benim ailem ankarada ve annem ankara yaz dedi ben de dinlemedim ve pismanim bu pismanligimin benim kisisel durumumla ilgisi var bunu anlamadiniz galiba istanbulu kotuledigim yok issiz kalmaktansa istanbulda calismayi tabi ki tercih ederim bunu soylememe gerek var mi sizce
-
@holywind arkadasim doktora git bak samimi soyluyorum kiskanclik insani yer bititir hayatta hic mutlu olamazsin
-
@holywind rakip diye bise yoktur nasip diye bisey vardir ben buna inanirim o yuzden hayatimda kimseyi kiskanmadim ve rakip gormedim sen de ogrenirsen mutlu olabilirsin
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind Allah kalbimize gore verir insallah icten soyleyebiliyo musun bu cumleyi o zaman rahat ol
-
@zenginmemur ayıp be kardeşim, utanır insan şunu yazarken. istanbul'u kazanıp bir dahaki alımda da ankaraya başvurmak ne demek? bari şu platformda yazmayın şunu, umarım komisyondakiler bir güzel haşlar seni. korkup ankara yazamamışsın gelip burada ağlıyorsun..bir de merak etmeyin, yine başvururuz yazmış, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
pişman olanlara tavsiyem var mülakata gelmeyin! hem 3-4 kişi eve çıkmak zorunda kalmazsınız..