İSTANBUL GUY
-
@Hannibal bende öyle biliyordum hocamla görüştüm onun arkadaşı evlendiği halde gelememiş kendisi bizzat durumun içinde olduğundan bana da anlattı .. yer değişikliği istediğin ilin valilerinin onayları ve sonrasında da ilgili bakanın onayı gerekiyormuş baya zorlu bir iş ben hocamın söylediğini diyorum.. kendisi bizzat yaşamamış olsa arkadaşının o durumunu bana böyle bir şey demezdi çünkü bende işim olduktan sonra evlenmeyi düşünen birisiyim..
-
@muratb benimde bu sekilde giden 2 arkadaşım var ben de ona istinaden söyledim belki gitmek istedigi veya oldugu il ile ilgili sıkıntı vardır istanbul yazacagim ve esim atanirsa muhtemelen onun doğu olur.beni doğuya gonderirler diye düşünüyorum
-
@muratb hocam öyle bir şey yok, eş durumu tayin mecbur yapılıyor. 1. yılın sonunda becayiş yapılabiliyor. Bunun dışında her şekilde bir yol bulunur, tayin meselesini sorun etmeyin.
-
@Hannibal ise baslamadan once evli olup es durumundan tayin yaptiran var mi bildiginiz peki benim icin cok onemli yani imkansiz degil di mi
-
@Antimülakat istanbul icinde hangi vergi dairesibe atanacagin neye gore belirleniyo? Kura mi oluyo puana gore mi oluyo?
-
@msaka istanbulda yaşayanları genelde ikametgaha göre atıyorlarmış digerlerine tercih yaptırıyorlar diye biliyorum
-
@msaka ben de o durumdayım ben ugrasicam dava açarım gerekirse.
-
@msaka ikametgah hocam önemli olan. En yakın vdb'ye veriliyorsunuz, ikametgaha en yakın.
-
@Antimülakat hocam ama sizin çalışmak istediğiniz yerde diğer ilçelere oranla daha az personel ihtiyacı varsa acımıyorlar başka ilçe v.d ne gönderiyorlarmış.
-
@Antimülakat ikametgahim trabzondaysa neye gore oluyo acaba tercih mi yapiliyo kura mi.cekiliyo acaba
-
Benimde çalışmak istediğim bir iki ilçe var. İstanbul dışındakilere kazandıktan sonra seçme şansı veriyorlar mı?
-
@Hannibal genel durumdan bahsettim kardeşimde, dediğin gibi durumlarda vardır elbette. Genel olarak kazanan arkadaşlarımızın büyük kısmı ikametgahlarına yakın yere atamaları yapıldı.
-
@gariban-guy evrakları vermeden önce çalışmak istediğiniz ilçedeki akraba tanıdık vb. yanına ikametgahı alın sorun ortadan kalkar:)
-
79 la istanbul nasıl olur gelir mi
-
@Hannibal İnşallah dediğiniz gibidir.. Bende öyle olmasını dileyen birisiyim Ama öncelik sınava katılabilmemiz diyelim ..
-
@Antimülakat inşallah söylediğiniz gibidir bende sizin gibi düşünürken tam tersini öğrenince şok oldum ama şimdi siz ve bir arkadaş daha benim düşündüğüm gibi söyleyince daha rahatladım diyebilirim.. İnşallah sınava katılmada ve başarılı olma konusunda da problem yaşamazsak sıkıntımız bu olsun diyebiliriz.. Teşekkür ederim ilginiz için..
-
86 puana rağmen Ankara yazmaya korktum ve İstanbul yazdım. İstanbulda servis imkanı var mı dairelerin?
-
bu gidişle ankara 73 ile kapanacak:)
-
Benim de puanım 99 korktum ankara gelmez diye. Yazdım istanbul'u inşallah gelir. Hala korkuyorum. Muş gelir mi arkadaşlar 99'a?
-
@gariban-guy hıyar herif geçmişte 81 küsür demişsin puanını şimdi ne diye 86 diyip insanları etkilemeye çalışıyorsun.İnşAllah kazanamazsın