İSTANBUL GUY
-
77.4 puana istanbulmu Adıyaman mı yazardiniz risk almak istemiyorum .Adıyaman 50 kişi girecek İst 825
-
@piqou ben sana söyleyeyim 83 le kapatır yazılı sınav.
-
@siyasetbilimci İSTANBUL GUY içinde söyledi:
77.4 puana istanbulmu Adıyaman mı yazardiniz risk almak istemiyorum .Adıyaman 50 kişi girecek İst 825
risk almak istemiyorum derken ? istanbul için söylüyorsanız puanınız zaten riskli..
-
İst için riskli diyorsunuz yani
-
@siyasetbilimci
diyorum ki şu puan adıyaman için ne kadar riskli ise istanbul için de aynı riskte. benim görüşüm bu -
@siyasetbilimci adiyaman.
-
İstanbul için risk taşımayan puan 78+
-
arkadaşlar arkadaşımın puanı 83.4 istanbul gelme ihtimali nedir yanı bu tabanda kapatır mı sizce acil yardım
-
@müflis küfür yemek için mi yazıyorsunuz ?
-
..........
-
@müflis gelmez yazmasın boşuna
-
kardeşim benim değil benim puanım aynı ben kocaeli seçtim arkadaşım buraya üye olmadığından onun için sordum,
-
evet rakipler bi tanışalım bakalım
listede kesin olanlar şöyle gelsin, diğerleri de açıklandığında katılırlar. tanıtalım kendimizi çaylar benden.
son mülakatta elendim. kpss puanım az olmasına rağmen kurum sınavım 85 idi. ekimden beri çok sık olmasa da dersi bırakmadım. sayıstay ve kaymakamlık güzel geçti ama sıralamalara giremedim. bu seneki asıl amaç benim için kpss. henüz guy çıkmış sorulara bakmadım kpss ye yönelik gidiyorum. son hafta guy sorularını çözüp bahsi kapatırım. siz neler yapıyorsunuz ?? -
@müflis gelmez. geçmiş olsun bidahaki bahara artık:)
-
Evvet rakipler toplanin artik bitti basvuru
-
istanbul u yazma nedeniniz nedir ??
-
Tüm Dünya'nin gözü İstanbul'da iken benim neden olmasin?
-
Bende sayısının cazibesine kanıp istanbul yazanlardanim
-
83.4 ile istanbul yazdım ben de. antalya'da okumuştum orayı da yazabilirdim ancak çevremde puanı yüksek olup hala iyi bir şekilde çalışan arkadaşlarım genelde izmir ve antalya'yı tercih ettiler. kurum sınavında çok bir puan farkının olacağını sanmıyorum ancak ik üç puan bile mühim. diye düşündüm tercih yaparken. tek neden bu değil tabi ki doğup büyüdüğüm yer istanbul.
-
Antalya Istanbul arasında gitgellerden sonra yaşadığım şehirde karar kıldım. Güzel şeylerin başlangıcı olur umarım