İSTANBUL GUY
-
@gariban-guy daha önce 81 puanınız olduğuna dair paylaşım yapmışsınız hocam, lütfen yapmayalım bunu. Herkes aynı süreçten geçiyor, yazmayın en azından insanlar farklı bir sonuç çıkarmasın.
-
Arkadaslar ben basvuru yaptim bana sira no vermedi hic bisi vermedi yanlis mi yaptm acaba
-
@şengüll vermiştir de görememişsinizdir büyük ihtimal, giriş yapıp başvurularım kısmına girip, isminizin yanına bi bakar mısınız orada olması lazım
-
Burada yazınca sınav puanım 100 mü alacak Allah Allah girin sınava kaç alıyorsanız alın
-
Engel olan mı var
-
@Antimülakat hocam ben bu eş durumunu araştırdım biraz. Ama sizin dediğiniz gibi kolay olmuyormuş @muratb nin dediği gibi yani eğer evlendikten sonra eşinle farklı bir yere atanırsan orada zorunlu görevini yapıyormuşsun. Bunun mantığı zaten evlisin ve ayrı yerlere atanmayı kabul ederek atanıyorsun doğal olarak ayrı yaşamayı da kabul ediyor oluyormuşsun. Ben gibde çalışan bi kaç arkadaşa sordum. Ama atandıktan sonra evlenirsen sıkıntı yok dediler bana. @msaka hocam sizde bi araştırın isterseniz.
-
@davetsiz evet baktim ve buldum saolun
-
@gariban-guy inşallah kazanamazsın bunu diliyorum.
-
2015 kasim sinavinin sorularını nerden bulabilirim acaba bir de istanbulun daha onceki sınav kapatma puanlarıni @Antimülakat @paretowilfredo
-
@piqou Sınav sorularını bilmiyorum dostum ama tüm taban puanlar ana başlığın ilk mesajında mevcut.
-
Giriş degil sinav kapatmayi soruyorum @paretowilfredo tablo bende açılmıyor maalesef
-
@piqou tablo değil kardeşim sadece. Dikkatli bakarsan el emeği göz nuru sınav kapamalarını görebilirsin.
-
@Obra inşallah sen de kazanamazsın
-
Anladim dostum @paretowilfredo 83 civarı puanim var ıstanbul icin kurum sinavi nolur acaba diye telas icindeyim
-
@Antimülakat ozgecmisi yazarkem yazi ileri dogru uzayip gidiyo alt satira gecmiyo normal mi
-
@piqou istanbul kurum sinavi bence ortalamaya yakin bi seviyede olur dusuk olmasi imkansiz cok yuksek de olamaz
-
@msaka pek normal değil gibi, en son kaydet dediğinde nasıl görünüyor buna bi bakmak lazım.
-
@Antimülakat taslak olarak kaydettim ama ayni sizde alt satirami gecti yazi
-
@msaka bende de öyleydi ben alt satıra geçegeçe yazdım
-
@Antimülakat bir de eskiden calistigimiz yerler zorunlu alan degil galiba doldurmasak sorun olur mu